Ajax deplasmanda farklı kazandı!

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda Valencia ile Ajax karşı karşıya geldi. Zorlu geçmesi beklenen maçta Hollanda'nın yükselen değeri Ajax, Valencia deplasmanında rakibini 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Ajax Şampiyonlar Ligi'nde fırtına gibi esmeye devam ediyor. İlk maçında Lille'i 2-0 mağlup eden Hollanda ekibi, ikinci maçında zorlu Valencia deplasmanına çıktı. Ajax mücadelenin 8. dakikasında Hakim Ziyech ile öne geçti. Valencia, 25. dakikada Parejo ile penaltı atışından faydalanamadı.

Dakikalar 34'ü gösterdiğinde sahneye Quincy Promes çıkarak farkı 2'ye yükseltti ve devreye Ajax'ın 2-0'lık üstünlüğüyle girildi.

Son sözü 67. dakikada Van de Beek söyledi ve Ajax, Valencia'yı deplasmanda 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Ajax puanını 6'ya yükseltti. Valencia ise 3 puanda kaldı.

Ajax üçüncü haftada Chelsea'yi konuk edecek. Valencia ise deplasmanda Lille ile karşı karşıya gelecek.

Ajax deplasmanda farklı kazandı! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle UEFA Şampiyonlar Ligi Ajax
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.