Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Kimler sakat? Kimler oynayacak?

Beşiktaş'ın Ajax deplasmanında kimler oynayacak? Siyah-Beyazlı taraftarlar takım revire döndükten sonra en çok bu soruyu soruyor. Altay deplasmanında 12 eksikle giden Kartal 4 fire de İzmir'de vermişti... Hollanda şampiyonu Ajax ise yakaladığı müthiş form grafiğiyle dikkat çekiyor.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 2. maçında Hollanda şampiyonu Ajax'a konuk olacak. Devler Ligi'ndeki ilk maçında evinde Borussia Dortmund'a 2-1 mağlup olan Siyah-Beyazlılar, Amsterdam deplasmanında birçok futbolcusundan yararlanamayacak.

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Altay maçına 12 eksikle giden, maçta da Pjanic, Oğuzhan, Atiba ve Kenan Karaman'ı kaybeden Kartal, Ajax deplasmanında sahaya nasıl bir 11'le çıkacak merak konusu... Teknik direktör Sergen Yalçın'ın tarihi maç öncesi başı belada!

Siyah-Beyazlılar'da Altay maçı sonrasın yapılan sağlık bilgilendirmesinde Atiba Hutchinson, Miralem Pjanic, Kenan Karaman ve Francisco Montero ile ilgili şu ifadeler kullanıldı.

JAVİ MONTERO KORONA OLDU

"Altay maçında sol uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Miralem Pjanic'e Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde; sağ uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Atiba Hutchinson'a ise Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemesi yapılmıştır.

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde, Atiba ile Pjanic’in uyluk arka adalelerinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Altay müsabakasında sol el 2. parmağında yaralanma gerçekleşen futbolcumuz Kenan Karaman'ın yapılan kontroller neticesinde parmağında kırık (2. Proksimal falanks) tespit edilmiştir.

Futbolcularımızın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Öte yandan, Altay müsabakası öncesi Futbol Takımımıza uygulanan rutin Covid-19 PCR testlerinde negatif sonuç alınmasına rağmen kampta semptom göstermesi nedeniyle sağlık ekibimizce izolasyon uygulanarak karantina koşullarında İstanbul’a nakledilen futbolcumuz Francisco Montero’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan Covid-19 PCR testinde pozitif bulguya rastlanmıştır. Montero’nun izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır."

Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Kimler sakat? Kimler oynayacak?

Sergen Yalçın'ın sakatlıktan dönmesini beklediği isimler ise Michy Batshuayi, Cyle Larin ve Necip Uysal'dı... Altay maçında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Valention Rosier de Ajax'a karşı sahada olacak ancak Necip dönemedi.

Siyah-Beyazlılar'ın kamp kadrosunda Vida, Welinton, Atiba, Rachid Ghezzal, Alex Teixeira, Cyle Larin, Miralem Pjanic, Montero, N'Koudou, Mehmet Topal ve Necip Uysal yok.

Beşiktaş'ın Ajax maçındaki muhtemel 11'i şöyle: Ersin, Umut Meraş, Josef, Serdar Saatçı, Rosier, Can Bozdoğan, Salih, Oğuzhan, Kenan Karaman, Gökhan Töre, Michy Batshuayi.

AJAX-BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Ajax-Beşiktaş maçı Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da 28 Eylül Salı günü saat 19.45'te başlayacak. Mücadelenin hakemi Fransız Benoit Bastien olarak açıklandı. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Jeremie Pignard olacak.Zorlu mücadele Exxen platformundan naklen yayınlanacak.

AJAX ÇOK FORMDA

Bu sezon evinde oynadığı dört Eredivisie maçında 22 gol atan ve hiç gol yemeyen Erik ten Hag yönetemindeki Ajax, son lig maçında Groningen'i 3-0'la geçti. Son 4 resmi maçında 22 gol atan ve sadece 1 gol yiyen Kırmızı-Beyazlılar, o bir golü de Devler Ligi'nde deplasmanda 5-1 mağlup ettiği Sporting Lizbon'dan yemişti.

Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Kimler sakat? Kimler oynayacak? - Resim : 2

Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? Kimler sakat? Kimler oynayacak? ile ilgili etiketler Beşiktaş Ajax Sergen Yalçın UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.