Ajan Stratton filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

2 Ekim ATV yayın akışında yer alan Ajan Stratton filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ajan Stratton hangi kanalda? Ajan Stratton oyuncuları kimlerdir?

2 Ekim ATV yayın akışında yer alan Ajan Stratton adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Ajan Stratton filmi 2017 yılında vizyona girmiştir..

Ajan Stratton Filminin Konusu Nedir?

M16 ajanı olan John Stratton, ölümcül kimyasal silahların çalınmasını önlemek için meslektaşı Marty ile birlikte İran’a gönderilir. Ancak görev sırasında beklenmedik durumlar meydana gelir ve bu sırada Marty ağır bir şekilde yaralanır. Yaşananların ardından M16’daki üstleri tarafından geri çağırılan Stratton, öldüğü düşünülen eski Sovyet operatörü Barovsky’nin hayatta olduğunu ve çalınan kimyasal silahları kullanarak eski patronlarından intikam almayı planladığını öğrenir. Stratton, Barovsky’yi durdurmak için zaman karşı yarışır

Ajan Stratton Filminin Oyuncuları Kimler?

Yönetmen: Simon West

Oyuncular: Dominic Cooper, Tyler Hoechlin, Thomas Kretschmann

Tür:  Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 2017 / 1s 39dk

Ajan Stratton filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV Ajan Stratton filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.