Ajan Salt filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

22 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Ajan Salt adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ajan Salt hangi kanalda? Ajan Salt oyuncuları kimlerdir?

22 Temmuz ATV yayın akışında yer alan Ajan Salt adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Ajan Salt 2010 yılında vizyona girmiştir.

AJAN SALT FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Angelina Jolie'nin seksi bir federal ajanı canlandırdığı "Ajan Salt", kumpasa getirilen bir CIA mensubunun hikayesini anlatıyor. Evelyn Salt (Jolie), idealist bir ajandır ve görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir devlet görevlisidir. Ancak bir itirafçı onu zor durumda bırakacaktır. Çünkü bu kişi, Salt'ın Rus ajanı olduğunu iddia etmektedir. Bu suçlamayla adeta bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt'ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gereken bir tek soru bırakacaktır; Salt kimdir? Süreç içinde, Salt'ın bile yeni keşfedeceği gerçekler gün yüzüne çıkacaktır.

Ajan Salt filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

AJAN SALT OYUCULARI

Yönetmen: Phillip Noyce

Oyuncular: Angelina Jolie, Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor

Tür: Casusluk, Gerilim

Yapım Yılı: 6 Ağustos 2010 / 1s 41dk

Ajan Salt filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ATV ajan salt konusu özet yayın oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.