Ajan diye öldürülen köylünün kardeşi örgüte isyan etti! / VİDEO

Tunceli’de “ajan” olduğu gerekçesiyle öldürülen Rıza Örük’ün kardeşi Yusuf Örük, ağabeyinin ajan olduğunu reddederek, Rıza Örük’ü öldüren MLKP’ye meydan okudu...

Ağabeyinin cenazesi başında bir konuşma yapan Yusuf Örük, MLKP’nin açıklamasının hiçbir maddi delile dayanmadığını, gerçeklik zemini olmadığını savundu. Köylüler de yoksul bir yaşam sürdüren Rıza Örük’ün “infaz”ına ailesiyle beraber tepki gösterdi.

Bazı medya organlarında ESP’nin Ovacık temsilcisi olduğu belirtilen Rıza Örük, önceki gün Çadırdüzü mezrası yakınlarında yolu kesilerek öldürülmüştü. MLKP, yaptığı açıklamada, “Sömürgeci faşist diktatörlüğü ile işbirliği yapan, bölge halkına ajanlığı dayatan ve arkadaşlarımıza karşı komplolar düzenleyen Rıza Örük isimli bir şahıs, 22 Eylül günü Dersim’in Ovacık ilçesine bağlı Sefkan köyü yakınlarında bir birimimiz tarafından cezalandırılmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

Ardından ESP de yaptığı bir açıklamayla, Rıza Örük’ün partileriyle ilişkisi olmadığını belirtti.

Ajan diye öldürülen köylünün kardeşi örgüte isyan etti! / VİDEO ile ilgili etiketler Tunceli Ovacık MLKP esp infaz katledildi rıza örük yusuf örük
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.