Ailesini öldürmek için kiralık katil tuttu, kurban kendisi oldu!

Rusya'da ailesinin mirasını almak için kiralık katil tutan 22 yaşındaki genç, kötü bir sürprizle karşılaştı. Seri katil diye tuttuğu kişi sivil polis çıktı.

Rusya’da 22 yaşındaki bir adam, zengin ailesinin mirasına konmak için kiralık katil tutmaya karar verdi. Ailesini öldürtmeye karar veren adam sonunda bir kiralık katil buldu. Ancak bu onun için sonun başlangıcı oldu.

CİNAYET KURBANI SÜSÜ VERİLDİ

Katile 10 yaşındaki kız kardeşi, annesi, babasını öldürülmesi için 200 bin lira teklif etti. Ancak katil diye tuttuğu kişinin sivil polis olduğundan haberi yoktu. Polis aileyle iletişime geçti. Anne ve babaya makyajla cinayet kurbanı süsü verildi. Fotoğraflar çekildi. Genç adam cinayet fotoğraflarını görmek için ‘kiralık katil’ ile buluşunca yakayı ele verdi.

640xauto

Ailesini öldürmek için kiralık katil tuttu, kurban kendisi oldu! ile ilgili etiketler seri katil miras ailesini öldüren adam sivil polis
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.