Ailesi sigortadan para alsın diye kendisini öldürttü!

Hindistan'da yaşanan akılalmaz olayda bir kişi, ailesinin sigortadan para alabilmesi için kiraladığı 4 kişiye kendisini öldürttü.

Şanu Bansal adlı kadın, 10 Haziran’da kocası Gaurav Bansal'ın eve dönmediğini belirterek polise başvurdu. Bansal, kocasının şubatta yaklaşık 8 bin dolar borç aldığını, 4 bin 500 dolar dolandırıldığı için depresyonda olduğunu söyledi. 

Polisin yaptığı aramalarda adamın cesedi başkentin dışında bir bölgede elleri bağlı ve ağaca asılı halde bulundu.

4 KİŞİYE KENDİSİNİ ÖLDÜRMÜŞ
Soruşturmasını derinleştiren polis, 35 yaşındaki adamın, ailesinin sigortadan para alabilmesi için kiraladığı 4 kişiye kendini öldürttüğünü ortaya çıkardı. Gözaltına alınan şüpheliler, polise verdikleri ifadelerinde, Bansal'ın kendileriyle sosyal medya üzerinden iletişim kurarak ekonomik sıkıntıları olduğunu söylediğini öne sürdü.

Bansal'ın, kendisini öldürmeleri karşılığında 800 dolar ödeyeceğini ve bu sayede ailesinin sigorta şirketinden 13 bin dolar elde edeceğini umduğunu da söylediğini iddia eden şüphelilerin sorgusunun sürdüğü kaydedildi.

Ailesi sigortadan para alsın diye kendisini öldürttü! ile ilgili etiketler cinayet sigorta kendisini öldürttü
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.