Ailenin sorumsuzluğu pes dedirtti! Çocukların bagajda yolculuğu...

Konya'da otomobilin bagajında oturan 3 çocuğun ve camı açık pencerede oturan bir çocuğun tehlikeli yolculuğu cep telefonuyla görüntülendi.

22 Temmuz günü merkez Karatay ilçesi Selimsultan Mahallesi Karaman Caddesi'nde seyir halindeki 34 JU 4361 plakalı otomobilin bagajında 3 çocuğun ve camı açık penceresinde oturan bir çocuğun yolculuk yaptığını görenler şaşkınlık yaşadı.

Ailenin sorumsuzluğu pes dedirtti! Çocukların bagajda yolculuğu...

Bagajdaki çocukların otomobil kırmızı ışıkta beklediği sırada ellerini dışarıya sarkıttığı anlar vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Bagajdaki çocukların yanı sıra camı açık pencerede oturan başka bir çocuğun da o şekilde yolculuk yapması tehlike oluşturdu.

Ailenin sorumsuzluğu pes dedirtti! Çocukların bagajda yolculuğu... - Resim : 2

Işıklarda bir süre bekledikten sonra otomobil tehlikeli yolculuğuna devam ederken, yaşanan o anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Ailenin sorumsuzluğu pes dedirtti! Çocukların bagajda yolculuğu... - Resim : 3

(İHA)

Ailenin sorumsuzluğu pes dedirtti! Çocukların bagajda yolculuğu... ile ilgili etiketler Konya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.