"Ailem gey olduğumu gizlemek için beni zorla evlendirdi" Kübra Par o sözleri köşesine taşıdı...

Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan sosyal medya fenomeni Murat Övüç, özel hayatıyla ilgili itiraflarda bulundu. Habertürk yazarı Kübra Par, bugünkü köşesinde “Ailem gey olduğumu gizlemek için beni zorla evlendirdi. Yıllarca eşcinsel diyerek beni rencide ettiler." ifadelerini kullanan Övüç'ten bahsetti.

"Murat Övüç sosyal medyada ve eğlence dünyasında son zamanlarda en dikkat çeken karakterlerinden biri. Abartılı tarzı ve argo konuşmaları bana pek yakın gelmediği için eskiden takip etmezdim." diyen Kübra Par, Youtube’da Armağan Çağlayan’ın programında izleyince hakkındaki fikrinin değiştiğini söyledi.

Övüç'ün içten, komplekssiz, dobra bir adam olduğunu fark ettiğini söyleyen Par, şöyle devam etti:

"Kendi hayat hikayesini ve kimlik tercihini samimiyetle anlatıyor.

İnançlı olduğunu gizlemiyor, ailesinin mütedeyyin olmasıyla gurur duyuyor.

En önemlisi de toplumun iki yüzlülüğünü tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.

“Ailem gey olduğumu gizlemek için beni zorla evlendirdi. Yıllarca eşcinsel diyerek beni rencide ettiler. Ne zamanki para kazandım akrabalarımın tavrı değişti. Şimdi hepsinin Murat abisiyim, sürekli arıyorlar” diyor.

 Hepimiz biliyoruz ki bu iki yüzlülük Murat Övüç’ün akrabalarına mahsus değil.

Bu konuda son derece riyakâr bir toplumuz, işin içine şöhret girince saygı sevgi kriterlerimiz birden değişiyor.

Cinsel kimlik ve inanç meselesinin siyah beyaz kalıplar içinde tartışıldığı şu günlerde Murat Övüç’ün anlattıkları önyargıları kırmaya vesile olsa keşke...

Bu arada Armağan Çağlayan’ı da hayranlıkla izliyorum. Youtube’da yaptığı Gör Beni serisi çok başarılı.

Sakin sakin soruyor, çözüyor karşısındakinin en saklı hallerini..."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

"Ailem gey olduğumu gizlemek için beni zorla evlendirdi" Kübra Par o sözleri köşesine taşıdı... ile ilgili etiketler Habertürk Kübra Par Armağan Çağlayan murat övüç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.