Ailelerinin ikna ettiği teröristler teslim oldu!

Suriye’de terör örgütü YPG/PKK'ya çocuk yaşta katılan iki terörist, ailelerinin de devreye girmesi sonucu teslim oldu. Teslim olan teröristler cezaevine gönderildi.

Eli kanlı terör örgütü YPG/PKK'ya katılan iki terörist Van ve Diyarbakır'daki ailelerine bir süre önce pişman olduklarını ve örgütten kaçmak için fırsat kolladıklarını belirtti. Teröristlerin yakınları, emniyet güçleriyle irtibat kurdu. 

ÖRGÜTTEN KAÇIP TESLİM OLDULAR

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şubesi ekipleri, ailelerinin de desteğiyle M.S. Ç. (19) ve V.İ. (20) ile iletişime geçerek onları teslim olmaları için ikna etti.

Emniyet güçlerinin yönlendirmeleriyle örgütün elinden kaçmayı başaran teröristler, Tel Rıfat üzerinden Afrin'e gelerek güvenlik güçlerine teslim oldu.


Ailelerinin ikna ettiği teröristler teslim oldu!

AİLELER GÖZYAŞI DÖKTÜ

Yaklaşık 4 yıldır ailesinden uzak kalan M.Ş.Ç. ile 5 yıldır örgütün elinde bulunan V.İ, Hatay'da aileleriyle bir araya getirildi. Aile bireyleri terör örgütünün kandırdığı çocuklarına sarılıp gözyaşı döktü.

Ailelerinin ikna ettiği teröristler teslim oldu! - Resim : 2

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Teslim olan M.Ş.Ç. ve V.İ yapılan işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ailelerinin ikna ettiği teröristler teslim oldu! - Resim : 3

Ailelerinin ikna ettiği teröristler teslim oldu! ile ilgili etiketler Diyarbakır Van PKK YPG terörist
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.