Aileler evlat nöbetinde, onlar tahliye peşinde!

Çocukları HDP aracılığıyla dağa kaçırılan ailelerin Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki evlat nöbeti sürerken, tutuklu HDP eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş için 'tahliye' çağrıları yapılmaya başlandı. Şehit kızı olan TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir ise tahliye çağrısının yanı sıra Demirtaş'ın kitabını okuma tavsiyesinde bulunan Bülent Arınç'a tepki gösterdi.

Terör örgütü PKK ile HDP arasındaki bağ her geçen gün yeni bir belgeyle açığa çıkmayı sürdürürken, evlatlarını eli kanlı hainlerin elinden kurtarmak için nöbet tutan ailelerin sayısı da artıyor.

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlatları için kar - kış demeden bekleyen ailelerin bu kararlı mücadelesi, tüm dünyaya aktarılmak için belgesel haline getirildi.

TRT World tarafından hazırlanan 'Out of the darkness, bring our children back' (Karanlığın içinden çocuklarımızı geri getir) isimli belgesel yakında yayınlanacak.

Aileler evlat nöbetinde, onlar tahliye peşinde!

DEMİRTAŞ'A TAHLİYE ÇAĞRILARI

TRT dünyaya HDP ile terör örgütü PKK'nın bağını bir kez daha hatırlatmak isterken, bunu unutan bazı isimler ise partinin tutuklu eski Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş için 'tahliye' çağrıları yapılmaya başladı.

O çağrıları yapanlardan Bülent Arınç'a tepki gösteren TRT Kürdi muhabiri Gülay Demir, sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

Barış Pınarı Harekatı'nı gazeteci olarak takip ederken babası Mehmet Şirin Demir'i şehit veren Demir, "Demirtaş’ın kitabını bilmem, ama bir şehit kızı olarak “BABALARIMIZI NASIL ÖLDÜRDÜLER” adlı kitabı isteyene imzalayıp verebilirim..." ifadesini kullandı.

Aileler evlat nöbetinde, onlar tahliye peşinde! - Resim : 2

 

Aileler evlat nöbetinde, onlar tahliye peşinde! ile ilgili etiketler Bülent Arınç HDP TRT World PKK trt kurdi Gülay Demir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.