Aile yemeğinde katliam: Tuz yerine gübre atıldı! 24 kişi vefat etti...

Nijerya'nın bir köyünde duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. Aile yemeği için hazırlanan yemeğe tuz yerine yanışlıkla gübre atıldı. Yemeği yiyen aile fertlerinden 24'ü zehirlenerek can verirken, tedaviye yanıt veren 2 kadının ise yaşam savaşı devam ediyor.

Nijerya'nın kuzeybatısındaki Sokoto eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Danzanke köyünde yaşayan bir ailenin ferdi, hazırladığı yemeğe tuz yerine gübre kattı.

24 AİLE ÜYESİ HAYATINI KAYBETTİ

Yemeği yiyen 24 kişi ölürken Eyalet Sağlık Komiseri Ali İnname, yaşananları aktardı. Aile yemeğinde yaşanan katliam gibi olayın yapılan bir yanlışlıktan kaynaklandığı ifade eden İnname, "Maalesef, şu anda tedaviye yanıt veren 2 kadın dışında yemeği yiyen 24 aile üyesi hayatını kaybetti" dedi.

YEREL HALKI OLAYDAN DERS ÇIKARMAYA ÇAĞIRDI

Yerel halkı yaşanan olaydan ders çıkarmaya çağıran İnname, bu tür zehirli kimyasalların kolay ulaşılabilecek yerlerden uzak tutulması gerektiğini vurguladı.

Aile yemeğinde katliam: Tuz yerine gübre atıldı! 24 kişi vefat etti... ile ilgili etiketler Nijerya köy tuz gübre
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.