Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 'evlat edindim' diyen Selin Ciğerci hakkında suç duyurusu

2017 yılında operasyon geçirerek kadın olan ve Selin Ciğerci adını alan sosyal medya fenomeni, eski eşi Gökhan Çıra ile taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olduklarını açıklamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin evlat edindiği iddiasına ilişkin haberleri ve paylaşımları yalanlayarak, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada “Selin Ciğerci’nin evlat edindiğine ilişkin” haberlerine yönelik basın açıklaması yayımladı.

''RESMİ BAŞVURU YAPILMADI''

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 'evlat edindim' diyen Selin Ciğerci hakkında suç duyurusu

İki kez nikah masasına oturan ve ikinci evliliklerini geçtiğimiz yıl Eylül ayında sonlandıran sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, taşıyıcı anne yoluyla bir çocuk sahibi olduklarını duyurmuşlardı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 'evlat edindim' diyen Selin Ciğerci hakkında suç duyurusu - Resim : 2

ESKİ EŞLERDEN 'BEBEK' AÇIKLAMASI

Instagram hesabından konuya ilişkin açıklama yapan Ciğerci, ''Nasıl anne oldum? Eski eşimle biz evliyken bir yola başvurduk. Başvurularımızı yaptık. Evlat edinmek için her şeyim okeylendi. Evladım yakında gelecek. Uzun zamandır da odası var. Sizinle paylaşmadım. Anne olmak istiyorum, onunla yoluma devam etmek istiyorum. Gizli kapaklı yapılan hiçbir şey yok. Her şey legal. 24 saatim burada ortada, izliyorsunuz. Yerim belli, yurdum belli, işim belli, şubelerim belli.. Mis gib hayatını süren bir kadınım.'' ifadelerini kullanmıştı.

Gökhan Çıra ise babası olduğunu iddia ettiği bebekle çekilen karesini ''Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim, ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızı. Hayatım hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim. Canım kızım hoş geldin. Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım.'' notuyla yayınlamıştı.

 2017 yılında geçirdiği ameliyatla cinsiyet değiştiren ve kadın olan, daha sonra ise Selin Ciğerci adını alan ünlü fenomen, kendisinden 12 yaş küçük Gökhan Çıra ile ilk evliliğini 28 Ekim 2019'da Swissôtel The Bosphorus'da yapmıştı. 10 Eylül 2021'de Beykoz Adliyesi’nde yaklaşık 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandıran Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında ikinci kez evlenmişti ve Eylül 2022'de ikinci kez boşanmıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan 'evlat edindim' diyen Selin Ciğerci hakkında suç duyurusu ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Gökhan Çıra suç duyurusu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.