Aile hekimi baba, kızını boğarak öldürdükten sonra intihar mı etti?

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yaklaşık 2 ay önce ayağını kıran 55 yaşındaki aile hekimi Mustafa Ersoy ve 11 yaşındaki kızı Ceren Ersoy evlerinde ölü bulundu. Hemşire olan anne eve geldiğinde eşinin cansız bedenini banyoda iple asılı halde bulduğunu söylemesi üzerine, doktorun kızını boğarak öldürmesinin ardından intihar ettiği düşünülüyor.

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi Çağrı Sokak'taki bir binanın dubleks katında 2 çocuk babası aile hekimi Mustafa Ersoy ve 11 yaşındaki kızı Ceren'in cansız bedeni bulundu.

ANNE KAHVALTI İÇİN GELİNCE DEHŞET MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Yaklaşık 2 ay önce ayağı kırılan aile hekimi Mustafa Ersoy, bu nedenle dubleks evin alt katında kalmaya başladı. Hemşire olan G.E., bu sabah eşinin odasına kahvaltı götürdü, ancak kapının kilitli olduğunu gördü. Evdeki yedek anahtarla kapıyı açıp içeri giren G.E., kızı Ceren'i yatak odasında yerde yatarken, eşini de banyoda iple asılı buldu.

Aile hekimi baba, kızını boğarak öldürdükten sonra intihar mı etti?

OTOPSİDE İNCELENECEK

G.E.'nin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mustafa Ersoy ile kızı Ceren'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Baba ve kızının cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi.

BOĞARAK ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ ŞÜPHESİ

G.E. ile oğlu A.E.'nin ifadesine başvuran polisin, Mustafa Ersoy'un kızını boğarak öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde durduğu belirtildi.

(DHA)

Aile hekimi baba, kızını boğarak öldürdükten sonra intihar mı etti? ile ilgili etiketler doktor hemşire İntihar aile hekimi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.