Aile faciasının altından Bitcoin çıktı

Antalya'da annesi, babası ve ablasını pompalı tüfekle öldürdükten sonra kendi yaşamına da son veren Mustafa Gider'in halası katliama ilişkin çarpıcı bir iddiada bulundu. Hala Nimet Güler, "Yeğenim Bitcoin yüzünden, önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi. Yeğenimi Bitcoin yaktı" iddiasında bulundu.

Dehşete düşüren olay, pazartesi günü saat 22.00 sıralarında, Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'nde bulunan 3 katlı villada meydana geldi. Villada ailesi ile birlikte yaşayan Mustafa Gider'den haber alamayan iki arkadaşı, endişeye kapılıp yanına gitti. Gider'in arkadaşları kapı açılmayınca villanın balkon kapısını aralayıp içeriye baktıklarında, iki kişinin yatak üzerinde hareketsiz yattığını fark ettiler. Bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp yardım istediler.. İhbar üzerine gelen polis ekibi, balkon kapısını kırıp villaya girdiğinde, Muzaffer Gider (73), eşi Işık Gülsen Gider (65) ile çocukları Mustafa ve Gamze Gider’i (45) silahla vurulmuş kanlar içinde yatarken buldu. Çağrılan sağlık ekipleri, 4 kişinin de yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Aile faciasının altından Bitcoin çıktı

BABASININ CESEDİNİ ALT KATA TAŞIDIĞI BELİRLENDİ

Yapılan incelemede, Mustafa Gider’in, anne ve babası ile ablasını pompalı tüfekle başlarından vurup öldürdükten sonra intihar ettiği ortaya çıktı. Mustafa Gider'in, babasını birinci katta öldürdükten sonra cesedini sürükleyerek zemin kata kadar taşıdığı da belirlendi. Annesi ile ablasını zemin katta vurup öldüren Gider'in, pompalı tüfeğin tetiğini ayak parmağıyla ateşleyerek intihar ettiği saptandı. Polisin incelemesinin ardından 4 cenaze, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan araştırmada psikolojik sorunları olduğu ifade edilen Mustafa Gider’in, bir otelde fotoğrafçılık yaptığı, çevresine de yaklaşık 150 bin lira dolayında borcu olduğu belirlendi.

Aile faciasının altından Bitcoin çıktı - Resim : 2

HALADAN BITCOIN İDDİASI

Adli Tıp Kurumu morgundaki 4 cenaze, bugün yakınları tarafından alınarak son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazelerin alındığı sırada gözyaşı döken hala Nimet Güler, yeğeni Mustafa Gider'in Bitcoin yüzünden çok para kaybettiğini, bu yüzden sorunlar yaşadığını ileri sürdü.

Güler, "Yeğenim otelde fotoğrafçılık yapıyordu. Bu çalıştığı süre içinde 250 bin lirası vardı. Bitcoin yüzünden önce 250 bin TL'sini, daha sonra 65 bin TL ve arabasını, en son ise arkadaşından aldığı 35 bin TL'yi kaybedince bunalıma girdi. Sorunlar yaşamaya başladı. Arkadaşı alacağı olan 35 bin TL'yi istemiş. Parayı geri veremeyince bunalıma girmiş ve sonu böyle oldu. Yeğenimi Bitcoin yaktı. Artık bunu fakirler oynamasın. Bitcoin zenginlerin, parası olanların oynaması gereken bir şey. Değilse o bunları yapacak bir çocuk değildi" ifadelerini kullandı.

Gider ailesi kılınan cenaze namazının ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aile faciasının altından Bitcoin çıktı ile ilgili etiketler Bitcoin Antalya katliam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.