Aile dizisinin kadrosuna sürpriz isim! "Leyla" karakterine hayat verecek...

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı "Aile" dizisi tanıtımları ile dikkat çekmişti. Diğer taraftan ünlü oyuncu Canan Ergüder de, Show TV ekranlarının büyük bir heyecanla beklenen dizinin kadrosuna dahil oldu.

14 Şubat’ta ilk bölümüyle Show TV'de izleyicisinin karşısına çıkacak olan Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisi zengin oyuncu kadrosu ve hikayesiyle şimdiden büyük beğeni topladı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı başrollerinde buluşturan diziyle Canan Ergüder yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bu zamana kadar birbirinden farklı role başarıyla hayat veren oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı 'Aslan Soykan’ın ablası 'Leyla Soykan Sayıcı' olarak seyircisinin karşısına çıkacak. Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönettiği dizide “Aile” kavramının en tartışmalı yönleri ele alınacak.

Aile dizisinin kadrosuna sürpriz isim! "Leyla" karakterine hayat verecek...

CANAN ERGÜNDER "LEYLA" KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Ergüder’in hayat verdiği Leyla, Aile dizisinde başarılı oyuncu annesi Hülya Soykan’ın (Nur Sürer) baskısını hayatının her döneminde üzerinde hisseden ve bu yüzden istemediği bir evlilik yapmış, iki çocuk annesidir.

Aile dizisinin kadrosuna sürpriz isim! "Leyla" karakterine hayat verecek... - Resim : 2

‘Aile’, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri etkileyici bir dille ekrana taşıyacak.

Aile dizisinin kadrosuna sürpriz isim! "Leyla" karakterine hayat verecek... - Resim : 3

 

 

Aile dizisinin kadrosuna sürpriz isim! "Leyla" karakterine hayat verecek... ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.