Aile dizisinin afişi paylaşıldı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aşk dolu bakışları gündem oldu!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer alacağı Aile dizisinin afişi paylaşıldı. Büyük bir heyecanla beklenen dizinin aşk dolu afişini görenler beğeni yağdırdı...

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisinde buluştu. Show TV’nin merakla beklenen dizisi Soykan ailesinin oğlu Aslan’la psikolog Devin’in aynı uçakta tesadüf sonucu başlayan etkileyici aşk hikâyesi ekranlara gelecek.

"REYTİNG REKORLARI KIRACAK"

Yeni bir değişiklik olmazsa salı akşamları yayınlanacağı konuşulan dizinin ilk afişi paylaşıldı.

Afişi gören oyuncuların fanları "Reyting rekorları kıracak", "Çok yakışmışlar" yorumları geldi.

Aile dizisinin afişi paylaşıldı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aşk dolu bakışları gündem oldu!

AİLE DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Özgün senaryosu Hakan Bonomo’ya ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturacak. Her karakteri ayrı bir özenle yazılan dizide Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer rol alıyor.

Soykan ailesine ait çiftlik evi sahneleri Reşadiye’de çekiliyor. Aile kavramını sorgulayan dizide bu konuda yaralı olan iki insanın büyük çatışmalarla sınanan hikayesi aşkın iyileştirici ve birleştirici gücüyle seyirciye farklı bir lezzet sunacak.

 

 

 

Aile dizisinin afişi paylaşıldı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aşk dolu bakışları gündem oldu! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.