Aile Dizisinde Serenay Sarıkaya'yı İkna Eden Yapımcı Özge Özpirinçci'yi Kovdu!

Dizi dünyasında bomba gelişmeler yaşanıyor. Show Tv'de ekrana gelecek olan Aile isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya partner oldu. Daha önce Özge Özpirinçci ile anlaştığı duyurulan yapımcı Kerem Çatay'ın Serenay Sarıkaya'yı ikna ettikten sonra Özpirinçci'den vazgeçmesi tepkilere neden oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Aile dizisinde partner oldu. İkilinin hayranlarının sevinçle karşıladığı haberi gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Ancak geçtiğimiz günlerde Tatlıtuğ'un partnerinin Özge Özpirinçci olacağı açıklanmıştı.

Aile Dizisinde Serenay Sarıkaya'yı İkna Eden Yapımcı Özge Özpirinçci'yi Kovdu!

Yapımcı Kerem Çatay'ın Serenay Sarıkaya'yı ikna etmesinden sonra Özpirinçci'den vazgeçmesi ise tepkilere neden oldu. Çatay, Yakamoz S-245 adlı dizide birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'yi tekrar bir araya getirmekten vazgeçti.

Aile dizisindeki Psikolog Devin rolünü Serenay Sarıkaya'nın oynayağı açıklandı. Bebeğiyle Bodrum'daki evini kapatıp İstanbul'a dönen Özpirinçci'nin bu karar sonrası şaşkınlığını atamadığı kulislerde iddia ediliyor.

Aile Dizisinde Serenay Sarıkaya'yı İkna Eden Yapımcı Özge Özpirinçci'yi Kovdu! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Serenay Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.