Bakanlık'tan darbedilen Meriç'e ziyaret

Tuzla'da şarkıcı Halil Sezai tarafından darbedilen 67 yaşındaki Hüseyin Meriç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri tarafından ziyaret edildi. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan bakanlık, "Kendisinin talepleri dahilinde bakanlığımız konuyu takip edecektir." dedi.

Şarkıcı Halil Sezai, Tuzla'da YouTube çekimleri yaptığı villada 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i tekme tokat dövmüştü.

Sezai, olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından dün gece saatlerinde tutuklandı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "Kamuoyunda tanınan bir kişi tarafından 67 yaşındaki Hüseyin Meriç büyüğümüzün darbedilmesi hepimizi derinden üzmüştür." dedi.

Bakanlık açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İstanbul İl Müdürlüğümüz 16.09.2020 tarihinde, ivedi bir şekilde konuyla ilgili inceleme yapmış ve ekiplerimiz büyüğümüzü evinde ziyaret etmişlerdir.

Mağdura Bakanlığımız hizmet modelleri anlatılmış ve kendisine kanuni hakları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Kendisinin talepleri dahilinde Bakanlığımız konuyu takip edecektir.

Milli ve manevi değerlerimizle hiçbir şekilde örtüşmeyen ve kabul edemeyeceğimiz bu hadise, toplum vicdanını yaralamıştır.

Bakanlığımız, kadın, çocuk, engelli ve yaşlılarımıza gösterilen her türlü şiddetin her zaman karşısında olacaktır."

Bakanlık'tan darbedilen Meriç'e ziyaret ile ilgili etiketler Tuzla Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Halil Sezai dap
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.