Aile Arasında filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

6 Ocak Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Aile Arasında adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aile Arasında hangi kanalda, Aile Arasında oyuncuları kimlerdir sizler için derledik.

6 Ocak Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Aile Arasında adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrolünde Engin Günaydın'ın yer aldığı ve birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Aile Arasında 2017 yılında vizyona girmiştir..

AİLE ARASI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur.

Aile Arasında

Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

AİLE ARASI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ozan Açıktan

Oyuncular: Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar

Tür: Komedi, Aile

Yapım Yılı: 1 Aralık 2017 / 2s 5dk

Aile Arasında filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Show TV Gülse Birsel aile arasında filmi oyuncuları kim nerede çekildi aile arasında
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.