Ahu Yağtu'nun 'dolar' ısrarı Cem Yılmaz'ı fena kızdırdı

Eski eşi ve oğlu Kemal'in annesi Ahu Yağtu’ya boşandıktan sonra ödediği 10 bin dolarlık nafakayı mahkeme kararıyla 70 bin liraya düşüren Cem Yılmaz, eski eşinin İstinaf Mahkemesi’ne başvurarak kararı bozdurmasına çok sinirlendi. 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz karara itiraz etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz (49) ile oyuncu Ahu Yağtu (44) 2012'de evlenmiş ancak çiftin evliliği sadece 20 ay sürmüştü. İkilinin bu evliliklerinden Kemal adında bir de çocukları dünyaya gelmişti. Çocuğun velayetini anneye veren mahkeme, ünlü komedyenin çocuğu için aylık 10 bin dolar iştirak nafakası ödemesine hükmetmişti.

CEM YILMAZ NAFAKAYI TÜRK LİRASI OLARAK ÖDEMEK İSTEDİ


Cem Yılmaz, 8 yıl sonra mahkemeye başvurarak Amerikan doları kurunun aydan aya yükseldiğini belirterek nafakayı Türk lirası olarak ödemek istediğini belirtti. Mahkemenin nafakayı 70 bin TL yapmasının ardından Ahu Yağtu’nun avukatı istinaf mahkemesine başvurdu. Yağtu’nun istinaf dilekçesinde, Cem Yılmaz’ın reklamlarda boy göstererek işlerinin arttığını, Avrupa’nın birçok şehrinde stand-up gösterileri yaptığını ve Türkiye ile yurtdışında taşınmazlarının olduğu belirtildi.

10 BİN DOLAR NAFAKA ÖDEMEYE DEVAM EDECEK

Mahkeme, Ahu Yağtu’yu haklı bularak yerel mahkemenin kararının tamamen kaldırılmasına hükmetti. İstinaf Mahkemesi, Cem Yılmaz’ın çocuk yararına ödemekte olduğu iştirak nafakasının 10 bin dolar olarak devamına karar verdi.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Eski eşi Ahu Yağtu’ya ödediği 10 bin dolarlık nafakayı mahkeme kararıyla 70 bin liraya düşüren Cem Yılmaz, eski eşinin İstinaf Mahkemesi’ne başvurarak kararı bozdurmasına çok sinirlendi.

KARARA İTİRAZ EDECEK

Ahu Yağtu’nun dilekçesinde ünlü komedyenin işlerinin açıldığı ve malvarlığının arttığı gerekçe gösterilmişti. Hem buna hem de davanın basına yansımasına çok kızan Yılmaz, iddiaya göre eski eşini arayarak tepkisini dile getirdi ve karara itiraz edeceğini söyledi.

 OLAYIN GEÇMİŞİ

49 yaşındaki sanatçı Cem Yılmaz 2012 yılında kendisinden 4 yaş küçük olan manken ve oyuncu Ahu Yağtu ile nikah masasına oturmuştu. Evlendikleri yıl çocukları Kemal'i kucağına alan çift, 2013 yılında 20 aylık evliliklerini sonlandırmıştı. Cem Yılmaz’ın, oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka, Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödenmesine karar verilmişti. Sekiz yıl boyunca oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, dolar kurunun aşırı artışından sonra nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurdu ve nafakayı dolar bazında değil Türk Lirası olarak ödemek istedi. Ancak Ahu Yağtu eski eşinin nafakayı dolar olarak ödemesi konusunda ısrarcı davrandı.

 

Ahu Yağtu'nun 'dolar' ısrarı Cem Yılmaz'ı fena kızdırdı ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Ahu Yağtu Nafaka Ücreti mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.