Ahu Tuğba’nın kızı ABD'de polis oldu!

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin Amerika'da polis oldu.

Takvim'de yer alan habere göre, Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin Amerika'da hayatını radikal bir karar alarak polis oldu

Geçen yıl Florida'daki Everglades University'nin Siyaset ve İletişim bölümlerini bitiren 27 yaşındaki genç kız, bir şirkette genel müdür olmayı tercih etmedi.

Florida'daki polis akademisinde eğitim alan Calvin, zorlu dersleri başarıyla tamamladı. Silah, yakın dövüş ve ilkyardım gibi eğitimler alan Calvin, polis akademisinden başarıyla mezun oldu.

Ahu Tuğba’nın kızı ABD'de polis oldu!

Özel S.W.A.T. polisi olan Calvin, geçtiğimiz günlerde de Miami'de amiriyle ilk görevine çıktı. Anjelik'in kariyerindeki bu radikal kararını Instagram'da paylaşan Tuğba, kızıyla gurur duyduğunu belirtip dualarının görev aşkı uğruna hayatını tehlikeye atan kızıyla olduğunu dile getirdi.

Ahu Tuğba’nın kızı ABD'de polis oldu! ile ilgili etiketler Amerika Yeşilçam Ahu Tuğba Anjelik Calvin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.