Ahu Tuğba kızı Anjelik'in lüks otomobilini çöpe attı! O anları sosyal medyadan yayınladı

Yeşilçam oyuncusu 65 yaşındaki Ahu Tuğba, 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliğinden dünyaya gelen kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij'in lüks otomobilini çöpe attığı anların videosunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Hayatı boyunca toplam 10 kez evlilik yapan ve 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij'den dünyaya gelen Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij adında 28 yaşında kızı olan ünlü Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla şaşırttı. Tuğba, Amerika'da yaşayan kızının lüks otomobilini çöpe attı.

Ahu Tuğba kızı Anjelik'in lüks otomobilini çöpe attı! O anları sosyal medyadan yayınladı


80'li ve 90'lı yıllarda Yeşilçam'da fırtınalar estiren Ahu Tuğba, son olarak Amerika'da yaşayan 28 yaşındaki kızı Anjelik'in otomobilini çöpe attığı anları paylaştı. Ünlü oyuncunun gönderisi sosyal medyada gündem oldu.

Ahu Tuğba kızı

65 yaşındaki oyuncu, 17 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından, eski eşi Timmy Alejtanij ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Anjelik'in fotoğraflarını da yayınlıyor.

 

"KIZIMIN ARABASINI ÇÖPE ATTIRDILAR"

ABD'nin Miami kentinde 28 yaşındaki kızıyla beraber yaşamını sürdüren Ahu Tuğba, Anjelik'in otomobilinin içinden çektiği dikkat çeken bir video paylaştı.

Ahu Tuğba kızı

Ünlü oyuncu, "Buradaki tamirci adi altında hiçbir şeyden anlamayan insanlar bana kızımın arabasını çöpe attırdı en sonunda" açıklamasını yaptı.


Tuğba'nın gönderisine; "Atmasaydın, ihtiyacı olana verseydin", "Kimse yapamadı mı?", "Arabayı kurtaran olur, atmayın" şeklinde çok sayıda yorum geldi.

Ahu Tuğba kızı


"ŞOK OLDU BANA"


''Arabayı ne yapıyorsun?" sorusuna "Çöpe atıyorum, ne yapacağım!" yanıtını alan videoyu çeken kişi ise "Aa bu şok oldu bana" sözleriyle dikkat çekti.

Ahu Tuğba kızı Anjelik'in lüks otomobilini çöpe attı! O anları sosyal medyadan yayınladı ile ilgili etiketler Otomobil Amerika Ahu Tuğba Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.