16 Ekim 2019
18 °
İstanbul
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
4 sa 30 dk
İmsak'a kalan süre
İmsak 05:45 Güneş 07:09 Öğle 12:55 İkindi 15:59 Akşam 18:31 Yatsı 19:50
Popüler Haberler

O anı anlattı!

Ahu Tuğba kimdir? Adnan Oktar'ın müridi miydi? O fotoğraf için ne dedi?

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar'ın yanında otururken fotoğrafı ortaya çıkan Ahu Tuğba, herkesi şaşırttı. Adnan Oktar'la çektirdiği fotoğrafın hikayesi herkes tarafından merak edildi. Onur Akay, Tuğba'ya o anı sordu. Ahu Tuğba kimdir? Adnan Oktar'ın müridi miydi? O fotoğraf için ne dedi? Ayrıntılar bu haberde...

Tutuklu Adnan Oktar’ın, ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba ile aynı karede olduğu görüntü şaşırttı. Onur Akay, ünlü sinema sanatçısı Ahu Tuğba’ya, tutuklu Adnan Oktar ile 29 yıl önce çekilen fotoğrafını sordu. Ahu Tuğba kimdir? Adnan Oktar'ın müridi miydi? O fotoğraf için ne dedi? İşte o yanıtlar...


“BEN KİMSENİN KEDİCİĞİ OLMADIM”
Ahu Tuğba, tutuklanan Adnan Oktar’la yıllar önce çekildiği fotoğrafı ve fotoğrafın nerede, niçin çekildiğini anlattı.

O günü hatırlıyor musunuz?
Ben o gün Eyüp Sultan'daydım. Erol Simavi beni Hürriyet Gazetesi’ne çağırdı. “Senin hakkında beyanat veren ve senin için cehennemde yanacak diyen bir hoca var” dediler. Sana, "Onur Akay hakkında açıklama yapan biri var, gazeteye gel" deseler gitmez misin?

Tabii giderim. Sonra ne oldu?
Bütün duayen gazeteciler oradaydı. Ben, "Neden cehennemde yanacakmışım? Bunu Allah bilir" dedim. O zaman gençlik var deli doluyum. Sonra Savaş Kalafat, “Hoca yanda” dedi. Bende, "Ne hocası?" dedim. “Başörtünü tak, yan odaya geç” dedi. Odaya girdim, Adnan Oktar arkası dönük oturuyordu ve saçları uzundu. Ben girdim diz çöktüm, oturdum, suratına baktım. Adam beni görünce şaşırdı. Bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum.

Fotoğrafı kim çekti?
Savaş Kalafat girdi ve fotoğraf çekti. Ben ve Adnan Oktar Haftasonu Gazetesi’ne kapak olduk. Bu kapaktan sonra Adnan Hoca dedikleri adamı içeri aldılar.

"ANNEN KEDİCİK MEDİCİK OLAMAZ"
Bu fotoğraf için “Adnan Oktar'ın 32 yıl önceki kediciği” yorumunu yapanlar olmuş...
Ben kimsenin kediciği olmam. O gün gördüğümde fotoğraf çektiler ve sonra bir kere bile görmedim. Savaş Kalafat Anjelik’e, “Annen kedicik medicik olamaz, senin annen aslan” demiş. Onur’cum, sen beni iyi tanıyorsun, benim kimsenin himayesine girmeyeceğimi biliyorsun. Maksim Gazinosu’nun sahibi Fahrettin Aslan Bülent Ersoy’a tokat attı, Zeki Müren dayağını bile yedi ama ben sahneye aslanla, atla, motorla, hatta ayıyla bile çıktım bana bir tokat bile atamadı.

 

AHU TUĞBA KİMDİR?
Ahu Tuğba (d. Tuğba Çetin 13 Ağustos 1955[1], İstanbul), Türk sinema oyuncusu.

Varlıklı bir ailenin tek çocuğuydu. Ortaokuldayken sinema dünyasına girdi. Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümündeki öğrenimini yarım bıraktı.

80'li yıllarda Türk sinemasının seks sembollerinden biri olmuştur. Genellikle hayat kadını, uyuşturucu bağımlısı fakat kalbi temiz karakterleri canlandırmıştır. Erkekçe dergisine pozlar vermiştir. Gazino sanatçısı olarak çeşitli gösteriler yaptı.

Toplam 5 evlilik yapmıştır. İlk evliliğini 1981 yılında Mustafa Ulusoy ile yapmıştır.[2] 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı doktor Timmy Alejtanij ile yaptığı evliliğinden kendisi gibi "Ahu" (Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij) adında 1992 doğumlu bir kız çocuğu vardır.

Filmografi
Sinema
1973 Öksüzler
1974 Anter Kara Ali
1974 Şeytan
1975 Ayıkla Beni
1975 Bunalım
1975 Tolga
1975 Vur Tatlım
1976 Cıbıl
1977 Akdeniz Kartalı
1977 Mavi Mersedes
1978 Şerefsiz Şeref
1978 Derviş Bey
1979 Dokunmayın Şabanıma
1980 Banker Bilo
1980 Şaşkın Milyoner
1981 Yapışık Kardeşler
1982 Elveda Dostum
1983 Beyaz Ölüm
1983 Kurban
1983 Zifaf
1984 Kadın Bir Defa Sever
1984 Kayıp Kızlar
1984 Taçsız Kraliçe Ahu
1984 Yangın
1984 Yosma
1986 Akrep
1986 Hayat Kadını
1986 Gülümse Biraz
1987 Damga
1987 Deli Gönlüm
1988 Evcilik Oyunu
1988 Kumar
1988 Yasak İlişki
1989 Acı Yıllar
1989 Bir Aşk Bin Günah
1989 Gece
1989 Suçumuz Kadın Olmak
1989 Yağmur Altında Bir Kedi
1990 Akdeniz Güneşi
1990 Ayrılık
1990 Aşk Üçgeni
1990 Haciz Kararı
1991 Aldatacağım
1993 Ayça Seni Seviyoruz
1993 Aşk ve Aşk
1995 Analar Ölmez
1995 Aşkın Gücü
2005 Pembe & Mavi
2006 Meçhule Gidenler

Albümleri
1987 Buyur Gel / Mırnık