Ahu Sungur 36 yıl sonra terk etti!

Oyuncu Ahu Sungur yeni dizisi 'Çukurdere'de bir pavyon şarkıcısına hayat verecek. Çukurdere dizisi için imaj değiştiren Ahu Sungur, 36 yıllık sarışınlığına son vererek saçlarını kızıla boyadı.

Pastel Film’in yeni yapımlarından birinde pavyon şarkıcısını canlandıracak olan Ahu Sungur, 36 yıllık sarışınlığına noktayı koydu, kızıl saçlı oyuncular kervanına katıldı.

640xauto

Yeni dizisinde 'Maksude' karakterine hayat verecek olan Sungur, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına “Merhaba bakır kızılım… Merhaba Maksude’m… Merhaba Çukurdere… Merhaba yeni hikayem… Merhaba yeni serüvenim…”

Ahu Sungur, saçlarının 36 yıldır sarı olduğunu söyledi.

59c0f8b261361f1580cd103d

Oyuncunun bu paylaşımına binlerce beğeni ve yüzlerce yorum gelirken, 'Çukurdere’nin çekimlerinin önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor.

AHU SUNGUR KİMDİR?

Ahu Sungur 5 Şubat 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2002 yılında Suat Sungur ile evlenmiştir. Ahu hanım, Suat Bey ile ilk olarak bir canlı yayın programında tanışmışlardır. Suat Bey o zaman bu güzel kadına hemen tutulmuştur. Ancak Ahu Hanım ‘Dünyada bir o, bir ben kalsam evlenmem.’ demiştir. Fakat zaman geçirdikçe Ahu hanım Suat Beyi yakından tanımış ve onun kibarlığına, insanlığına hayran kalmıştır. Mutlu bir evlilikleri olmuştur. 2005 yılında Ege adında oğulları dünyaya gelmiştir. Oğlundan dolayı Ahu hanım bir süre ekranlara ara vermiştir. Ahu Sungur aynı zamanda İpek Yücel’in ablasıdır.

Ahu Sungur Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü Mezunudur. Okul bitince Semaver Kumpanya, Tiyatro Çisenti ve Tiyatro Kedi gibi çeşitli oyunlarda oynamıştır. En son Bir Komiser Geldi isimli oyunda Semih Sergen ile başrolleri paylaşmışlardır. 1999 yılında Hakan Yılmaz ve Janset’in başrollerini paylaştığı Ayrılsak da Beraberiz dizisinde oynadı. Daha sonra Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları, Bu Kalp Seni Unutur Mu, Affedilmeyen, Binbir Gece, Arka Sokaklar, Kurşun Asker, Aşk Meydan Savaşı, Dadı, Mandıra Filozofu gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Şu an O Hayat Benim dizisinde Hülya karakterini canlandırmaktadır. Hayranları tarafından büyük bir ilgi ve sevgi ile takip edilen ender insanlardandır.

Ahu Sungur 36 yıl sonra terk etti! ile ilgili etiketler ahusungur sarışın artık kızıl
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.