Ahsen TV'nin ünlü muhabiri Bülent Yapraklıoğlu artık Beyaz TV'de / VİDEO

Ahsen Tv muhabiri olarak sosyal medyada tıklanma rekorları kıran, YouTube, İnstagram ve Facebook gibi mecralardaki yayınlarıyla şöhret olan Bülent Yapraklıoğlu Beyaz TV'ye tansfer oldu.

Ahsen TV'nin sevilen muhabiri Bülent Yapraklıoğlu artık yeni kanalında izleyiciyi haberle buluşturacak.

Yeni yayın döneminde Beyaz TV ile anlaşan deneyimli muhabir Bülent Yapraklıoğlu yaptığı sokak röportajları ve ilginç toplumsal deneyleriyle YouTube, İnstagram ve Facebook gibi mecralarda oldukça ilgi çekiyor.

ALMAN RTL KANALININ YAYININA GİRMİŞTİ

Ahsen Tv muhabiri Bülent Yapraklıoğlu Alman RTL kanalının yayınına girmişti. Referandum sonuçlarının açıklanması sonrası Alman RTL televizyonunun canlı yayınına giriş yapan Ahsen TV muhabiri, "Pert oldunuz, yenildiniz. Merkel'e selam söyle..." diyerek Alman muhabir ile böyle dalga geçmişti.

Ahsen TV'nin ünlü muhabiri Bülent Yapraklıoğlu artık Beyaz TV'de / VİDEO ile ilgili etiketler Beyaz TV bülent yapraklıoğlu ahsen tv
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.