Ahmet Türk'ten Nevruz kutlamalarında skandal sözler: Bu dönem Öcalan'ı özgürleştirme dönemidir!

Teröristbaşı Öcalan'a selam gönderen HDP'li Sırrı Süreyya Önder'in ardından şimdi de HDP'nin ağır toplarından olan Ahmet Türk, Diyarbakır'da "Bu Nevruz ve bu dönem sayın Öcalan’ın özgürleşme dönemidir." dedi.

Son dakika haberi: Nevruz kutlamalarında teröristbaşı Öcalan'ın posterleri açılırken, lehine sloganlar atıldı.

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, İzmir'de Nevruz kutlamalarında yaptığı konuşmada, Öcalan'a selam gönderirken, İstanbul'da konuşan Pervin Buldan ise, "Sayın Öcalan üzerindeki ağırlaştırılmış tecritin bir an önce kaldırılmasını istiyoruz." şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

"BU NEVRUZ VE BU DÖNEM SAYIN ÖCALAN'IN ÖZGÜRLEŞME DÖNEMİDİR"

HDP'li Ahmet Türk de terör sloganlarının atıldığı Diyarbakır'daki Nevruz programında skandal ifadeler kullandı.

Türk, HDP'li Ahmet Türk, "Bu Nevruz ve bu dönem sayın Öcalan'ın özgürleşme dönemidir, bunu hep birlikte sağlamak için gece gündüz mücadele etmek zorundayız" dedi.

 

 

Ahmet Türk'ten Nevruz kutlamalarında skandal sözler: Bu dönem Öcalan'ı özgürleştirme dönemidir! ile ilgili etiketler HDP Ahmet Türk Abdullah Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.