Ahmet Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’e açtığı vasi davasında mahkemeden flaş karar

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında ipler geriliyor. İbrahim Tatlıses'in Babalar Günü'nde yaptığı paylaşım sonrası Adalet Sara ve Ahmet Tatlıses'ten göndermeli paylaşımlar gelmişti. İbrahim Tatlıses, “Vurulduğum gün oğlum şirkete gidip, kasayı boşalttı” açıklamasıyla dikkat çekmiş, Gülçin Karakaya'dan ayrılması için de genç sevgilisine domuz yağıyla büyü yapıldığını iddia etmişti. Bunun üzerine Ahmet Tatlıses, babasına vasi atanması için mahkemeye başvurdu.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki gerilim devam ediyor. İbrahim Tatlıses'in Babalar Günü'nde yaptığı paylaşım sonrası Adalet Sara ve Ahmet Tatlıses'ten göndermeler gelmişti.

Bunun üzerine bir magazin programına telefonla bağlanan İbrahim Tatlıses, paylaşımlara sert çıkmış ve ağır sözler söylemişti.

Tatlıses eski karısının büyü yaptığını ve ilişkisinin bu sebeple bittiğini iddia etmişti. Ünlü türkücü aynı zamanda büyük oğlunun ihanetine uğradığını söyleyerek "Vurulduğumda kasayı boşalttı" iddiasında da bulunmuştu.

Babasının akıl sağlığından endişe duyduğunu belirterek babasına vasi atanması için mahkemeye başvurarak dava açan Ahmet Tatlıses'in hayatı büyük merak konusu oldu. Ahmet Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’e açtığı vasi davasında flaş gelişme yaşandı! 2. Sayfa'nın haberine göre; mahkeme İbrahim Tatlıses’in taşınmaz varlıklarına şerh konulmasına karar verdi.

Ahmet Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’e açtığı vasi davasında mahkemeden flaş karar

Ahmet Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’e açtığı vasi davasında mahkemeden flaş karar ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ahmet tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.