Ahmet Şık İmamoğlu'nu parlatmaya çalışırken skandal açıklamalara imza attı

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık, katıldığı bir Youtube programında CHP’nin adayı olarak İmamoğlu’nu göstererek propagandasınan soyundu. Ancak Şık, İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde bulunan Ertuğrul Özkök'ün kirli geçmişini hatırlatarak asıl tehlikenin Nagehan değil Özkök olduğunu vurgulayınca, İmamoğlu'nu savunmaya çalışırken köşeye sıkıştırdı. İmamoğlu’nun önünü açmak için Şık, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da 'Alevi' olmasından dolayı aday olmaması gerektiğini söylemesi tepki çekti.

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık, katıldığı bir Youtube programında 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimin aday olacağı konusunda değerlendirme yaptı. 6'lı masa içerisinde Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığını değerlendiren Şık, tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanlığı adayı için Ekrem İmamoğlu'nu uygun gören Ahmet Şık, İmamoğlu'nu aynı zamanda yerden yere vurdu. Tutarsız tavırları bununla da sınırlı kalmadı. 

Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı gibi isimlerle Karadeniz gezisi yapmasının tam bir hata olduğunu söyleyen Şık, 'telafisi mümkün hatalar' diyerek İmamoğlu'nu parlatmaya çalıştı. Ancak değim yerindeyse tam anlamıyla çuvalladı. 

NAGEHAN OLAYINDA ERTUĞRUL ÖZKÖK DETAYI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisinde yanında bulunan Nagehan Alçı'ya da değinen Ahmet Şık, çarpıcı açıklamalara yer verdi. Aklınca İmamoğlu'nu savunmaya çalışan Ahmet Şık, skandal üstüne skandal açıklamalarda bulunarak İmamoğlu'nu daha zor dumua sokacak bir ayrıntıyı hatırlattı.

Nagehan'dan daha çok o masada bulunan Ertuğrul Özkök'e değinen Şık, 'Yaşı yetenler için tehlikeli olan Nahegan Alçı olsa da o masadaki asıl tehlike Ertuğrul Özkök' dedi.TİP vekili Ahmet Şık, Özkök için 'Yaşı uyanlar bilir, geçmişi kirli gazeteci olduğunu" şeklinde açıklama yaptı. İmamoğlu'nu savunmaya çalışan Ahmet Şık, Özkök skandallarını hatırlatarak yeni bir 'İmamoğlu' gündemi oluşturdu.

ALEVİLİĞİ ÖNE SÜRDÜ...

Meral Akşener ve Mansur Yavaş için 'Hiç şansı yok' diyen Ahmet Şık, Kemal Kılıçdaroğlu için de skandal ifadeler kullandı. Şık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun alevi kimliğinin, iktidarın yapabilecekleri göz önüne alındığında 'düşünülmesi gereken' bir şey olduğunu belirterek karşı çıktı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun alevi olduğu için aday olmaması gerektiğini savunan Şık, aleviliği bir dezavantaj gibi göstererek tepki çekti. 

Ayrıca Madımak olayınıdan da iktidarı hedef alan TİP Milletvekili Ahmet Şık, "Bakın bu öyle kötü bir iktidar ki bize her gün Madımak'ı yaşatabilecek bir iktidar" diyerek provokatif ifadeler kulanarak kirili bir provakasyona adres gösterdi

Ahmet Şık İmamoğlu'nu parlatmaya çalışırken skandal açıklamalara imza attı ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Ertuğrul Özkök ahmet şık nahegan alçı skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.