Ahmet Rasim Küçükusta'dan diyetisyenleri kızdıracak sözler!

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, diyetisyene gidenleri ve diyet listelerine göre beslenenleri adeta topa tuttu. "Bütün hayvanlar ne yiyeceklerini kendileri seçiyor ve istedikleri kadar yiyip bırakıyorlar" diyen Küçükusta, "İnsanlarda hayvanlar kadar akıl, fikir, zeka yok mu da 'ne yiyelim, ne kadar yiyelim' diye birine danışmak ve onun dediği kadar yemek zorunda kalıyorlar anlamıyorum" dedi.

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, hem diyetisyenleri hem de diyetisyene gidenleri kızdıracak değerlendirmelerde bulundu. 

Küçükusta, "İnsanların ellerine tutuşturulan diyet listelerine göre beslenmelerini aklım almıyor." diyerek şöyle devam etti:

Bütün hayvanlar ne yiyeceklerini kendileri seçiyor ve istedikleri kadar yiyip bırakıyorlar. İnsanlarda hayvanlar kadar akıl, fikir, zeka yok mu da 'ne yiyelim, ne kadar yiyelim' diye birine danışmak ve onun dediği kadar yemek zorunda kalıyorlar anlamıyorum. Biz fabrika tavuğu değiliz ki önümüze konan şeyleri yiyelim. Beslenmede tek bir kriter var: Yediğiniz içtiğiniz gıdaların işlenmemiş olması, katkısız olması.

Küçükusta, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "2 kilo fazlam var diye diyetisyenlere gidenlerde hatta diyetisyen diyetisyen gezenlerde zerre kadar akıl yok ama tonlarca para olduğu kesin." ifadelerini kullandı. 

Ahmet Rasim Küçükusta'dan diyetisyenleri kızdıracak sözler! ile ilgili etiketler Ahmet Rasim Küçükusta Diyet Diyetisyen beslenme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.