Ahmet Özhan yıllar sonra ekranlara geri dönüyor!

Sanatçı Ahmet Özhan, kadrosunda Güven Kıraç, Erkan Can, Hasan Kaçan, Çiçek Dilligil ve İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerin bulunduğu, TRT 1'in sevilen aile komedisi "Tövbeler Olsun"da rol alacak.

Şarkılarıyla bir dönemin en ünlü isimlerinden biri olan ve günümüze kadar pek çok dizi ve filmde rol alan usta sanatçı Ahmet Özkanyıllar sonra TRT1'in komedi dizisi, "Tövbeler Olsun"da rol alacak. 

En son 1982 yılında TRT 1 ekranlarında "Hacı Arif Bey" adlı dizide rol alan Özhan, 39 yılın ardından yine TRT 1 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak.

DOKTORU CANLANDIRACAK

Sanatçı, kadrosunda Güven Kıraç, Erkan Can, Hasan Kaçan, Çiçek Dilligil ve İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerin bulunduğu, TRT 1'in sevilen aile komedisi "Tövbeler Olsun"da rol alacak.

Üsta sanatçı, "Tövbeler Olsun" adlı dizide mahallenin güleç, babacan doktoru olan "Şevki Hoşnefes" karakterine hayat verecek.

Proje tasarımı Hasan Kaçan'a ait olan dizinin yapımcılığını ise Mustafa Fener üstleniyor.

Senaryosu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan imzası taşıyan "Tövbeler Olsun" her pazar TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

TÖVBELER OLSUN KONUSU

Yönetmenliğini Serdar Akar'ın, yapımcılığını ise Mustafa Fener'in üstlendiği dizi, başarılı fakat cimri bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding'in patronu Namzet Horanta'nın, cimrilikten cömertliğe giden değişimini konu ediniyor.

Ahmet Özhan yıllar sonra ekranlara geri dönüyor!

Dizide Namzet'in, "hatme çiçeğim" diye seslendiği eşi Latife, kızı Nazmiye, oğlu Sinan ve Buğra'nın bu değişimden ne denli etkilendiği, değişim sayesinde eski iş birliği yaptığı kişi ve aynı zamanda en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesi gibi kimi düşündüren, daha çok da güldüren olaylar zinciri yaşanıyor.

TÖVBELER OLSUN OYUNCULARI

Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal bulunuyor.

Ahmet Özhan yıllar sonra ekranlara geri dönüyor! ile ilgili etiketler Ahmet Özhan trt1 Tövbeler Olsun
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.