Ahmet Nur Çebi'den Dursun Özbek'e gönderme: Söylemeyle bu işler olmuyor

Beşiktaş ile Nesine.com, siyah-beyazlı ekibin futbol A takımı şort sponsorluğu için 2 yıllığına anlaşmaya vardı. İmza töreninde konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Türk futboluna ve özellikle Beşiktaş’a destek veren sponsorlara teşekkür ediyoruz. Onlara da bol kazançlar diliyoruz" dedi. Öte yandan Çebi, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Bankalar Birliği ile ilgili yaptığı açıklamalara, "Söylemeyle bu işler olmuyor" ifadelerini kullandı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray'ın 2.7 milyar liralık borcununu temizlemek istiyoruz. Bankalar Birliği'nin yapılandırma anlaşmasından çıkacağız" açıklamasını yaptı. Bankalar Birliği ile ilgili olarak bir açıklama da Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den geldi. Çebi çarpıcı ifadelere imza attı.

Ahmet Nur Çebi'den Dursun Özbek'e gönderme: Söylemeyle bu işler olmuyor

ÇEBİ: SÖYLEMEYLE BU İŞLER OLMUYOR

Beşiktaş'ın sponsorluk anlaşmasında konuşan Çebi,"Dursun Özbek'e katılıyorum. Ama tatlı cadı gibi burnunuzu oynatarak olmuyor. Ben taraftarımıza yalan söylemedim. Popülizm olsun diye konuşmayacağım. Hedef doğru ama söylemeyle bu iş olmuyor. Peynir gemisi maalesef lafla yürümüyor. Yapılması lazım ama sağlıklı ve uzun zamanda yapmak gerek. Bankaların bize verdiği destekler için hem bankalara, bakanlara, Cumhurbaşkanımıza her zaman teşekkür ettik. Zor günlerde bankalar sayesinde ayakta kaldık. Onlara yük olmamak gerek. Önce evimizin önünü temizleyeceğiz. Hedef doğru ama yol kısa değil" ifadesini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'den Dursun Özbek'e gönderme: Söylemeyle bu işler olmuyor ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Süper Lig Beşiktaş Galatasaray Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.