Ahmet Nur Çebi'den Demba Ba'ya çağrı

Başakşehir'le yolları ayıran Demba Da'nın Twitter kapak fotoğrafını manidar bir şekilde değiştirmesi, kafaları karıştırmış, Senegalli yıldıza bildiklerini açıklaması için binlerce mesaj atılmıştı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de bir çağrıda bulunarak, "Fermuarını açar, ne biliyorsan söyle. Yoksa da yok olduğunu söyle" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Nevzat Demir Tesisleri'nde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Çebi, dün Medipol Başakşehir'le flaş bir şekilde yollarını ayırdıktan sonra Twitter kapak fotoğrafını değiştiren Demba Ba'yla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, "Demba Ba benim iyi tanıdığım ve Türkiye'ye transferinde emeği olan biriyim. Dünkü olay beni gerçekten şaşırtmıştır. Eğer bir şey varsa umarım Demba Ba fermuarını açar, ne biliyorsa söyler. Yoksa da yok olduğunu söylemesi lazım" ifadelerini kullandı.

Çebi'nin sözlerinden satırbaşları şöyle:

ABOUBAKAR SENEYE DE BEŞİKTAŞ'TA

"Ben ve yöneticilerim konuşmayarak veya az konuşarak Beşiktaş'ın ihtiyacı olan her türlü savunmayı yapmaya devam edeceğiz. Camiamızın bu tür bir tereddüt için olmamasını rica ediyorum. MHK'nin birilerinin şampiyon olması için hesap güttüğünü düşünmüyorum."

"Diğer kulüplerin yöneticilerine sesleniyorum; eski alışkanlıklarınızı lütfen bu lige bulaştırmayın. Futbolculara de şunu söylemek istiyorum; kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri başkasına yapmayın. Kemal Atatürk'ün dediği gibi, sporcunun ahlaklısı olun."

"Aboubakar son derece naif, kafasında art niyet olmayan bir futbolcu. Top oynamamak gibi bir teklifi olmamıştır. Bunlar külliyen yalandır. Kontratını ben yaptım. Önümüzdeki sezon bizimle devam edecektir. Opsiyon varsa kullanma hakkı Beşiktaş'a aittir. Nokta."

"Hakemlerden en çok mağdur olan takım Beşiktaş'tır. Hakemlerin hatalarını hoş görmemiz mümkün değil. Bu konuda en çok mağdur olan takım Beşiktaş'tır. Görüyoruz, dile getiriyoruz defalarca. Elimizden geleni yapıyoruz. Huzur içerisinde bunların ortadan kalkması için mücadele vermeye devam edeceğiz."

Ahmet Nur Çebi'den Demba Ba'ya çağrı ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Demba Ba
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.