Ahmet Nur Çebi: Uçak dolu gidiyor İstanbula'a

Ahmet Nur Çebi: "İki Kupa'nın da aynı yerden alınıyor olması ayrı güzellik tabi... Uçak dolu gidiyor İstanbula'a... Tüm futbolcularımıza ve teknik heyetimize camiamız adına teşekkür ederim. Sergen Yalçın'ın sözleşmesiyle ilgili konuşacak bir şey yok. Beşiktaş taraftarı rahat olsun."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, İzmir'de 3 günde 2 kupa kazanmalarının ardından esprili konuştu. Çebi, "İki Kupa'nın da aynı yerden alınıyor olması ayrı güzellik tabi... Uçak dolu gidiyor İstanbula'a" dedi.

Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, maçın ardından A Spor'a sıcağı sıcağına şunları söyledi:

"Artık biz değil, onlar konuşacak. Gereğini yaptılar. Biz de hak ettik, emek verdik. Ancak kupanın gerçek sahibi, takım, hocalarımız ve çalışanlarımız. Sakatlarımız da dahil. Hepsine camiamız adına teşekkür ederim. Sergen Yalçın'ın sözleşmesiyle ilgili konuşacak bir şey yok. Beşiktaş taraftarı rahat olsun."

Beşiktaş'ın başında Gordon Milne ve Mustada Denizli'den sonra "duble" yapan 3. teknik direktör olan Sergen Yalçın'ın sözleşmesi Haziran ayında bitecek. Siyah-Beyazlı yönetimin şampiyon teknik adamla kısa süre içinde yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'taki futbolculuk döneminde 2006 yılında siyah-beyazlı takımla yine İzmir'de Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.

 Ahmet Nur Çebi: Uçak dolu gidiyor İstanbula'a

Ahmet Nur Çebi: Uçak dolu gidiyor İstanbula'a ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.