Ahmet Nur Çebi & Sergen Yalçın zirvesinden yola devam kararı çıktı

Beşiktaş'ta yaşanan seri mağlubiyetlerin ardından teknik direktör Sergen Yalçın'ın vereceği karar bekleniyordu. Bugün başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen Sergen Yalçın'ın istifa mı edeceği, alacaklarına karşılık görevine son mu verileceği ya da devam kararının mı çıkacağı toplantı tüm camia ve spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyordu. Çebi'nin ofisinde gerçekleşen görüşmeden yola devam kararı çıktı.

Giresunspor'a 4-0 mağlup olarak üst üste 4. yenilgisini alan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemi bitiyor mu? Dünkü hezimetin basın toplantısında istifa sinyalı veren Yalçın, bugün başkan Ahmet Nur Çebi'yle bir araya geldi. Çebi'nin ofisinde gerçekleşen görüşmeden yola devam kararı çıktı.

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, bu sezon adeta kabus dolu günler geçiriyor.

Ligde ve Avrupa'da galibiyet almayı unutan siyah beyazlılar, son 6 resmi maçtan mağlup ayrılarak, 25 yıl aradan sonra oldukça kötü bir istatistiği tekrarladı. Üstelik Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Giresunspor'dan yedikleri 4 golle Vodafone Park açıldığından bu yana ligde en farklı iç saha mağlubiyetini yaşadı. Beşiktaş daha önce Avrupa maçlarında da Genk ve Sportin CP'den 4 gol yemişti.

B PLANI ŞİMDİLİK İPTAL

Maç çıkışı açıklamalarda bulunan Çebi, Sergen Yalçın’ın istifasıyla ilgili gelen bir soruya şu cevabı vermişti:

"Sergen hocayı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Bir dinlemem lazım neden istifa ettiğini. Eğer haklı gerekçeleri varsa söyleyecek bir şeyimiz yok ama ayağa kalkıp yolumuza devam edebilecek bir anlayış ve tutum görebilirsem ben onunla beraber yol yürümeyi tercih ederim. B planı bu saatte kadar düşünmedik ama bu tür şeyler hep olağanüstü durumlardır. Olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir."

Ahmet Nur Çebi & Sergen Yalçın zirvesinden yola devam kararı çıktı ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.