Ahmet Nur Çebi: Şenol Güneş'le bugüne kadar bir görüşme yapmadık

Ahmet Nur Çebi: "Şenol Güneş'le bugüne kadar bir görüşme yapmadık. Önümüzdeki sezon planlamamda, bugün itibarıyla Şenol Güneş ile çalışma düşüncesi yok. Burak Yılmaz için de herhangi bir tasarrufumuz yok... Adana Demirspor deplasmanındaki olaylar bizi üzdü. 65 derece sıcakta, onların tabiriyle güneşe kurşun sıktıkları sıcaklıkta takımımızı stat açılışına gönderdik. O günden, bugüne ne oldu da bu hale geldik?"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kadın Futbol Takımı'nın sponsorluk anlaşması sonrası Vodafone Park'ta gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çebi, son günlerde Burak Yılmaz ve teknik direktör Şenol Güneş'in Siyah-Beyazlı takıma geri döneceği iddialarını yalanladı:

"Şenol Güneş'le bugüne kadar bir görüşme yapmadık. Önümüzdeki sezon planlamamda, bugün itibarıyla Şenol Güneş ile çalışma düşüncesi yok. Burak Yılmaz için de herhangi bir tasarrufumuz yok"

ADANA'DA NELER YAŞANDI? 

"Adana Demirspor deplasmanındaki olaylar bizi üzdü. 65 derece sıcakta, onların tabiriyle güneşe kurşun sıktıkları sıcaklıkta takımımızı stat açılışına gönderdik. O günden, bugüne ne oldu da bu hale geldik?

Sayın başkan bir anda öfkeyle kalkıp televizyonu kırıyor. Böyle bir ortamda önümüzde kalkıp televizyon kırılıyor. Bu tepkiyi bana gösterirseniz taraftar da bize ağıza alınmayacak sözler sarf eder. Bunları esefle karşılıyorum."

HAKEMLER FETÖ'CÜ MÜ?

"Nasıl oluyor da Adana Demirspor taraftarı Ersin'in kafasına para atabiliyor anlamış değilim. Sanki bir şey kurgulanmış gibi hissettim. Hakemlerle ilgili elinizde deliller varsa lütfen savcılığa gidin. Elinizdeki bilgi ve belgeleri savcılığa iletin. Aramızda ilişkilerimiz gayet iyiyken ne oldu da bu duruma gelindi? Beşiktaş kendilerine ne zarar verdi?"

"Sayın başkanın, en azından benimle paylaşmasını istiyorum.Hakemlerin hata yaptıklarını ve bazılarının organize olduklarını söyledik. Sayın Murat Sancak'ın sadece Beşiktaş maçında ağzını açmaması dikkat çekicidir. Adana Demirspor ile İstanbul'da oynadığımız maçta canımız yanmışken, hakkımızı biz ararken yanımızda durmayan sayın Murat Sancak'ın 25 maç sonra ne oluyor orda deyip hakkını aramaya başlamasını kamuoyunun takdirine bırakıyorum."

SANA NE MURAT SANCAK?

"Murat Sancak hızını alamıyor. Beşiktaş ve teknik direktör Şenol Güneş'le ilgili açıklama yapıyor. Şenol Güneş, önümüzdeki sezon Beşiktaş'ta diyor. Murat Sancak, Beşiktaş yönetiminde mi? Sayın Adana Demirspor başkanının Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le imzaladı" açıklamasını neden yaptı. Bizden kendisine böyle bir görev verilmemiştir. Belki de Türk ve Dünya futbol tarihinde bir kulüp başkanı başka bir kulüple ilgili açıklama yapıyor.

Biz Şenol Güneş'e kıymetini verdik. Hocamızla devam edeceğiz dedim. Şenol Güneş hocayla bugüne kadar bir kelime konuşulmamıştır. Benim hocam var ve hocamla yola devam edeceğim, bunu beyan ettim. Ona güvenim sonsuz.

Şu ana kadar Şenol Hoca'yla görüşmedim. Bir planım yok. Hocamız kıymetli. Ama ben hocamla yola devam ediyorum. Önümüzdeki sezondaki planlamam içinde Şenol Güneş şu anda yok.

CENK TOSUN'A KAPILAR AÇIK

"Herkesin Mayıs sonundaki lige konsantre olmasını istiyorum. Batshuayi, Cenk Tosun ve Pjanic'i seviyorum. Ama bütçemiz belli. Canım cennet istiyor, günahlarım bırakmıyor. Bizim bütçemiz onların aldıklarının çok altında. Eğer bizim teklif ettiğimiz rakamları kabul ederlerse olur. Aksi takdirde yolları ayırırız. Cenk Tosun sezon bitsin sonra konuşacağız. Şu anda başka takımın futbolcusu. Hem benim, hem bağlı olduğu takım için doğru olmaz. Sözleşmesi bitsin burada oynamak isterse onu kucaklarız. Giderken de söylemiştik. Gelirse buranın kapısı ona açık." 

 

Ahmet Nur Çebi: Şenol Güneş'le bugüne kadar bir görüşme yapmadık ile ilgili etiketler Beşiktaş Şenol Güneş Ahmet Nur Çebi Burak Yılmaz murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.