Ahmet Nur Çebi, Mandzukic'ten neden vazgeçtiğini anlattı

Kendisine ve aile bireylerine ait taşınmazları ipotek gösterip, bankalardan 120 milyon TL kredi çekerek kulübün maddi anlamda nefes almasını sağlayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bunu sezon boyunca devam ettirmek istiyor.

Transferin son gününde Hırvat golcü Mario Mandzukic için imza parası vermek istemeyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin yakın çevresine, “Önce iki yıllık anlaşma üzerinden 3 milyon euro imza parası istendi. Sonra bir yıllık ve 1.5 milyon euro olsun denildi. Ben imza parası vereceğime bu parayı takımdaki oyunculara öderim daha iyi... Bizim önceliğimiz takımın maaş ödemelerini geciktirmemek” diye konuştuğu ortaya çıktı.

Milliyet'in haberine göre, Bu sene transferde harcanan paranın geçmişe göre çok hesaplı olduğunu da yönetim kurulundaki arkadaşlarına aktaran Çebi’nin, ihtiyaç olunması halinde devre arası transfer döneminde takıma takviye yapabileceklerini aktardı.

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYEBİLİR

Maaşları zamanında ödenmiş bir takımın çok daha üretken olacağını söyleyen ve bu konuda Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın da kafasının rahat olacağını dile getiren Ahmet Nur Çebi’nin, transfer dönemi çalışmaları için bir basın toplantısı düzenleyebileceği öğrenildi.

Devre arası transfer döneminde de imza parası gibi dayatmalara karşı duracağını üstüne basa basa yönetim kurulunda söyleyen Başkan Çebi, imza parası verilmesi halinde takımın maaş ödemelerinin aksayabileceğini de sözlerine eklediği vurgulandı.

Ahmet Nur Çebi, Mandzukic'ten neden vazgeçtiğini anlattı ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Mario Mandzukic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.