Ahmet Nur Çebi ile görüş ayrılıkları olan Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar görevinden ayrılıyor

Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar görevinden ayrılıyor. Süper Lig'de Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta yönetim ve başkan bu karardan sonra yeni bir yapılan içine girmişti. Takımın başına Valerien Ismael getirilmişti. Bu kararlar ile, Kartal'ın gelecekteki planları doğrultusunda başkan ile fikir birliği konusunda aynı görüşe sahip olamayan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi Mesut Urgancılar'ın görevine devam etmeyeceği iddia edildi. Yeni yönetimin 15 gün sonra kurulacağı söyleniyor.

Beşiktaş'ta başarısız geçen sezonun ardından siyah-beyazlı kulüp, yeni yönetim modelinin büyük bir değişimle temelini atacak. Geçtiğimiz günlerde başkanın tamamen ön planda olmaması kararını örnek alan Beşiktaş'ta, futbol tamamen profesyonellere bırakılmıştı.

Ahmet Nur Çebi ile görüş ayrılıkları olan Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar görevinden ayrılıyor

VALERIEN ISMAEL TERCİH EDİLDİ

Bu gelişmelerin doğrultusunda teknik adam koltuğu için de iş disiplini yüksek, genç kadroyla çalışan, dinamik bir isim arandı ve Valerien Ismael tercih edildi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, Ismael'e güvenlerinin sonsuz olduğunu belirterek, "Gelecekteki plan ve projelerimize uygun bir hoca olduğuna inandığımız için kendisini davet ettik. Bizimle çalışmayı kabul etti" ifadelerini kullanmıştı.

Ahmet Nur Çebi ile görüş ayrılıkları olan Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar görevinden ayrılıyor - Resim : 2

FUTBOL PROFESYONEL YÖNETİLECEK

Futbolla ilgili bütün planlamayı yapacak olan isimler Valerien Ismael ve Ceyhun Kazancı olacak. Bu ikili en ufak bir isteği proje olarak yönetime sunacak. Projenin yönetimden geçmesi, başkan Çebi ve CEO Seçil Aygül'ün belirlediği bütçeyi aşıp aşmamasına bağlı olacak.

Ahmet Nur Çebi ile görüş ayrılıkları olan Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar görevinden ayrılıyor - Resim : 3

MESUT URGANCILAR BIRAKIYOR

Öten yandan, kulübün başkanı bu kararların ardından yönetim temelinde de radikal bir değişime gidecek. Bu değişim sonrası Beşiktaş yönetimden bir isim devam etmeme kararı aldı. Son dönemlerde başkan Ahmet Nur Çebi ile fikir ayrılıkları bulunan, Beşiktaş Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Mesut Urgancılar'ın, 15 gün sonra siyah-beyazlı kulübün kurulacak yeni yönetiminde yer almayacağı iddia edildi.

Ahmet Nur Çebi, 2019 yılında başkanlık koltuğuna oturduğu zaman Beşiktaş yönetiminde şu isimler yer alıyordu:

ERDAL TORUNOĞULLARI (9797)

1964 Kars doğumlu olan iş insanı Torunoğulları, evli ve üç çocuk babasıdır. İyi derece Felemenkçe ve İngilizce bilmektedir.

EMRE KOCADAĞ (18512)

1983 Beyoğlu doğumlu. Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. İş insanı olan Kocadağ evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

FATİH HAKAN AVŞAR (31940)

1974 Sivas doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu. İş insanı olan, evli ve iki çocuk babası Avşar İngilizce bilmektedir.

MESUR URGANCILAR (14246)

1967 İnegöl doğumlu. OTÜ Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri, Tasarım Bölüm mezunu. Urgancılar evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

KEMAL ERDOĞAN (20531)

1970 Şanlıurfa doğumlu olup Londra Richmond Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Bölümü mezunudur. İş insanı olan Erdoğan evli ve dört çocuk babasıdır. İyi derece İngilizce bilmektedir.

ENİS ULUSOY (18720)

1981 Kayseri doğumlu olup Americah İnterContinental University mezunudur. Evli iki çocuk babası. İngilizce bilmektedir.

BERKAY GOCAY (3566)

1962 İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. İş insanı olan Gocay evli ve iki çocuk babası. İngilizce bilmektedir.

ADNAN DALGAKIRAN (18569)

1962 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi mezunu. Sanayici olan Dalgakıran evli ve iki çocuk babası. İngilizce bilmektedir.

YEDEK ÜYELER:

Umut Şenol, Bilgehan Sürmen, Hakan Daltaban, Fırat Fidan, Ali Efe Bezci.

MESUT URGANCILAR KİMDİR?

Mesut Urgancılar, 1967 yılında Bursa’da dünyaya geldi. ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümü mezundan mezun oldu. Uzun yıllar Uluslararası firmalarda üst düzey yöneticilik yapan Urgancılar, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir. Mesut Urgancılar, Beşiktaş Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

Ahmet Nur Çebi ile görüş ayrılıkları olan Beşiktaşlı yönetici Mesut Urgancılar görevinden ayrılıyor ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Mesut Urgancılar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.