Ahmet Nur Çebi ile Fikret Orman divan kurulu toplantısında kozlarını paylaşacak

Beşiktaş'ta hesaplaşma günü... Başkan Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman'ın eleştirilerine "Bu konular aile konularıdır. Onun yaptığı gibi canı sıkıldığı zaman televizyon karşısına geçmeyi doğru bulmuyorum. Gereken cevabı Divan'da vereceğim" cevabını vermişti. O gün geldi, Siyah-Beyazlı camia divan kurulunu bekliyor.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir önceki başkan Fikret Orman, yarın yapılacak 2021 yılı 3. olağan divan kurulu toplantısında kozlarını paylaşacak.

Siya-Beyazlı kulüpte 20 Ekim 2019'da yapılan başkanlık seçimiyle 7.5 yıllık görev süresi sona eren Orman, yarın yapılacak 2021 yılı 3. olağan divan kurulu toplantısına katılacak. Çebi, iki yıl aradan sonra Vodofone Park'a gelecek olan selefine özellikle ekonomi konularında ağır eleştirilerde bulunmuştu. Sabah'ın haberine göre; Birbirlerine uzaktan uzağa karşılıklı göndermede bulunan Orman ve Çebi'nin toplantıda yüz yüze hesaplaşması bekleniyor.

FİKRET ORMAN BOMBALAMIŞTI

Beşiktaş'ta 2. şampiyonluk yaşadıktan sonra görevi seçimi asbaşkanı Çebi'ye kaybeden Fikren Orman, geçtiğimiz aylarda TGRT Haber'e röportaj vermişti. Başkanlığı bıraktıktan sonra ilk kez konuşan Orman, "Fikret Orman paralar nerede?" eleştirilerine Çebi'yi işaret ederek cevap vermişti.

Çebi ise "İki yıl durup bir daha konuşmuş. Bu konular aile konularıdır. Onun yaptığı gibi canı sıkıldığı zaman televizyon karşısına geçmeyi doğru bulmuyorum. Gereken cevabı Divan'da vereceğim" demekle yetinmişti.

Öte yandan, Çebi'nin göreve gelmesinin ardından hazırlattığı son 10 yıla yönelik incelemeleri kapsayan KPMG raporlarının ise aralık ayındaki mali ve idari genel kurulda açıklanacağı öğrenildi.

 

Ahmet Nur Çebi ile Fikret Orman divan kurulu toplantısında kozlarını paylaşacak ile ilgili etiketler Beşiktaş Fikret Orman Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.