Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın ve yeni sözleşme açıklaması

Ahmet Nur Çebi: “Bu konunun tekrar tekrar gündeme gelmesinde, getirilmesinde art niyet arıyorum. Şampiyonluğa hedeflenen takımımızın, hocamızın ve bizlerin huzurunu bozmak için bu yollara başvuranlar başarısız olacaklardır. Hepimiz Beşiktaş’ın şampiyonluğu için kenetlenmiş vaziyetteyiz."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sözleşmesi sezon sonu bitecek teknik direktör Sergen Yalçın'la neden hala masaya oturmadıklarını açıkladı... Hürriyet gazetesine geniş bir röportaj veren Çebi, "Sergen Yalçın ile sözleşme konusu gündemde. Bu noktada düşünceleriniz neler?" şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

"Bu konunun tekrar tekrar gündeme gelmesinde, getirilmesinde art niyet arıyorum. Şampiyonluğa hedeflenen takımımızın, hocamızın ve bizlerin huzurunu bozmak için bu yollara başvuranlar başarısız olacaklardır. Hepimiz Beşiktaş’ın şampiyonluğu için kenetlenmiş vaziyetteyiz."

"Biz büyük bir aileyiz. Aileyi zor günlerde birlikte tutmak, ailenin tüm bireylerine sahip çıkmak önemli. Kulübün tüm çalışanlarıyla, yönetim kuruluyla bunları şu ana dek başardığımıza inanıyorum. Başarının şifresi de bir olmak, birlik olmak, ‘biz’ olmak."

Beşiktaş ve Kulüpler Birliği Başkanı olarak medyadan beklentileriniz nedir?

"İlişkilerimizde açık ve net olmalıyız. Yapmış olduğum açıklamalar isteyerek ya da istemeyerek, bilerek veya bilmeyerek cımbızlanmamalı. Farklı anlamlara ve spekülasyonlara yol açacak yönlendirmeler yapılarak camialar karşı karşıya getirilmemeli. Ben Beşiktaş Başkanı olarak da Kulüpler Birliği Başkanı olarak da herkes için adalet istiyorum. Beşiktaş’ın önünün saha dışı unsurlar tarafından kesileceği algısının yaratılması ne kadar yanlışsa gerektiğinde benim bu konuda aksiyon almama Kulüpler Birliği Başkanı unvanımın engel olamayacağı da bir o kadar açıktır. Bu bağlamda daha önce söylediğim deyimi tekrar hatırlatmakta yarar var; Beşiktaş’ın önünün kesildiğini hissedersem taş üstünde taş bırakmam."

Ahmet Nur Çebi'den Sergen Yalçın ve yeni sözleşme açıklaması ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.