Ahmet Nur Çebi hedefini belirledi: Şampiyonlar Ligi'nde...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da konuk olduğu programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Çebi hedeflerinden bahsederken "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve şampiyon olmak benim hedefim. Bunu Şenol Güneş'le başarabiliriz" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Valerien Ismael'in ayrılığı ile ilgili konuşan Çebi, "Projelerimiz vardı, sosyal medyanın Ismael'i yargılaması, olumsuz yorumlar yapılması sürekli hocayı da demotive etti. Hatay maçından sonra da Beşiktaş'a zarar vermek istemediğini söyledi ve istemeyerek de olsa gönderdik. Başka takımların hocasına yapılmayan eziyetler, Valerien Ismael hocaya yapıldı. Çalışkan, gayretli ve çalışma tekniği çok iyi olan biriydi. Sabredilse daha iyi şeyler olabilirdi. Medyanın ilk günden beri neden Valerien Ismael'e bu kadar hırçın davrandığını anlayamadım" dedi.

Transfer konusunda konuşan Çebi, "Transferde %100 başarılı olamazsınız. İşte geçen sene Alex Teixeira örneğin. Bazen tutmuyor. Batshuayi işte. Geçen sene vura vura direkleri vurdu. Fenerbahçe'de bu sezon şansı yaver gitti. Keşke bizde gitseydi" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi hedefini belirledi: Şampiyonlar Ligi'nde...

YABANCI SINIRI KONUSU

"Sezon başında en azından 9+2 olsun dedik, kabul etmediler. Biz de 3-4 tane yerli futbolcu aldık. Bize pahalıya patladılar. Bu yapılan olay, Türk futbolcusunun rekabet etme isteğini azaltmıştır. Bu saatten sonra yabancı kuralını çevirmeye kalkarsalar ben karşı çıkarım. 7+4 hatta 6+5 yapsınlar. İroni yapmıyorum"

HAKEM KONUSU

"Hakemden şikayet etmeyen kulüp yok. Benim dememle bunu yaptıklarını sanmıyorum, bazı hakemlerin görevlerine son verildi. Bir karar alınmış, hayırlı uğurlu olsun dedik. Bir süre sonra aşırı bir baskı, bu hakemler görevlerine geri geldi" 

Hedeflerinden bahseden Çebi, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve şampiyon olmak benim hedefim. Bunu Şenol Güneş'le başarabiliriz" dedi.

ABOUBAKAR VE TALISCA

Zaman zaman gündeme gelen Aboubakar ve Talisca konularına da değinen Çebi, "Aboubakar dönemini kapattık, gitti. Çok iyi bir kontrat yapmıştık, o dönemki hocamız da oyuncunun iyi niyetli olmadığını söyledi. Benim duygularım, böyle bir şey olmadığını söylüyor ama Sergen hocamızın düşüncesi benimkinden önce gelir. Talisca ile ilgili bir çalışmamız yok" diye konuştu. 

Ahmet Nur Çebi hedefini belirledi: Şampiyonlar Ligi'nde... ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.