Ahmet Nur Çebi: "Emirhan'a yalvaracak halimiz yok"

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, genç oyuncu Emirhan İlkhan transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Genç ismin Torino’ya gitme konusunda ısrarcı olduğuna değinen Çebi, kendilerine yalvaracak halleri olmadığından söz etti.

İtalya Serie A takımlarından Torino’ya transferi an meselesi olan Emirhan İlkhan bir türlü Beşiktaş’ın gündeminden düşmüyor. Beşiktaş kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi bu transfer hakkında yaptığı açıklamasında, "Zorla güzellik olmaz. Yalvaracak, sert tavır koyacak halimiz yok" ifadesini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, "Zorla güzellik olmaz. Kalmak istemedi Emirhan. Yalvaracak, sert tavır koyacak halimiz yok. Aynı ücreti verelim dedik. Yok orda oynamak istiyorum dedi. Menajeri ile muhatap etmek istiyor." dedi.

Ahmet Nur Çebi: "Emirhan'a yalvaracak halimiz yok"

Menajerinin bu transferde bedelsiz çıkış istediğine değinen Çebi, "Emirhan İle yapılan sözleşme kendisine yıllık 5 milyondan anlaşma yaptık. Menajeri bedelsiz çıkış maddesi istedi. Biz 4.5 milyon Euro maddesini koydurttuk. 600 dakika oynayan oyuncuyu yurt dışından aynı paraya getirsem beni tefe koyarlar. 20 senede Atınç ve Necip dışında kimse yok.” ifadelerine yerverdi.

Çebi özellikle Önder Karaveli’den de söz ederek, "Son bir yılda birçok oyuncu çıkardık. Şunda payımız var. Eleştiriler art niyetli. Emirhan’ı kazandıran Önder Karaveli hocamız. Ne hocamız ne bizler Emirhan’ın ailesi ile görüşemedik." şeklinde görüş belirtti.

Ahmet Nur Çebi: "Emirhan'a yalvaracak halimiz yok" ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Emirhan İlkhan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.