Ahmet Nur Çebi, Erdoğan'la yaptığı "para" görüşmesini paylaştı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Çebi, Erdoğan'ın kendisine "Veriyoruz, bir daha veriyoruz, sonra bir daha... Bitmiyorsunuz!" dediğini aktardı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin detaylarını basın mensuplarıyla paylaştı. Süper Lig kulüpleri ile Türkiye Bankalar Birliği arasında yapılması planlanan hatta Fenerbahçe'nin 2+7 yıllık ön anlaşma sağladığı borç yapılandırması konusuna değinen Çebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini bu konu hakkında bir buçuk saate yakın dinlediğini aktardı.

"İTİRAZDA BULUNDUM"

''Ali Koç başta bu anlaşmayı imzalamamakta haklıydı. Fikret Orman bizden önce imzayı attı. Galatasaray imzayı attığı için değiştirin diyemiyor. Ali Koç Başkan'a da 'Senin paraya ihtiyacın yok, imzalamadın' denildi. Ben, benden önce imzalandığı için 'Bu böyle olmaz' diye itirazda bulundum. Sayın Cumhurbaşkanı sağ olsun, bir buçuk saat beni dinledi.

Ahmet Nur Çebi, Erdoğan'la yaptığı "para" görüşmesini paylaştı

Durumu anlatmaya çalıştım. ‘Veriyoruz, bir daha veriyoruz, sonra bir daha... Bitmiyorsunuz!' dedi. Ben de kendisine bir spor yasasıyla her yönetimin sorumlu olacağı bir düzenlemeyle bu işin olabileceğini anlattım. Sorumlu kişilere, 'Makul gözüküyor, siz de inceleyin' dedi. 'Ayrı gayrı olmaz Fenerbahçe ve Galatasaray da olacak' dedi. Pandemi süreci girmese Nisan-Mayıs'ta bitebilirdi. Görüşmeler sürüyor. Can sıkan maddeler var. Testlimiyetçilik yok, direnç gösteriyoruz. Yılbaşına kadar olabilir ama o da zor gözüküyor'' 

Ahmet Nur Çebi, Erdoğan'la yaptığı "para" görüşmesini paylaştı ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Beşiktaş Cumhurbaşkan Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.