Ahmet Nur Çebi: Gaz kesmeyelim, galibiyetlere devam edelim

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, deplasman maçlarında takımın kamp yaptığı oteli ziyaret etmeyi sürdürüyor. Çebi, Gaziantep'te yaptığı motivasyon konuşmasında, "Herkesin biz yokmuşuz gibi davranmasının cevabını sahada vereceğiz. Gaz kesmeyelim, galibiyetlere devam edelim" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımı Gaziantep FK deplasmanında kamp yaptığı otele gelerek futbolculara motivasyon konuşması yaptı. "Çebi'silin" hereketini Denizli deplasmanında başlatan Siyah-Beyazlı kulübün başkanı şunları söyledi:

"Denizli maçından önce kamuoyundaki negatif algıyı değiştirmemiz gerekiyordu. Bunu başardınız, siz başardınız. Ama bu tür maçlar zor maçlardır. Konsantre olmak lazım. Hafife almamak lazım. Beşiktaş büyük bir takım olduğu için Beşiktaş’a karşı yaşadıkları başarılar onlar için çok önemli. Bu sene biz çocuklar şampiyonluğa oynayacağız. Herkesin biz yokmuşuz gibi davranmasının cevabını sahada vereceğiz.

UÇAKTA GÖRÜŞÜRÜZ...

Covid’in olduğu ortamda Beşiktaş forması için mücadele ediyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum. Gaz kesmeyelim, galibiyelere devam edelim. Ben hep yanınızdayım. Sizi yalnız bırakmayacağım. Kötü günde de iyi günde de yanınızda olacağım.

Güzel gidişi bugün de devam ettirelim. Tek yapacağınız iş hırsla konstaran olmak. Yaşlı biriyim ama elimden geldiğimce yanınızda olacağım. Hepinizi seviyorum. Uçakta görüşürüz."

Ahmet Nur Çebi: Gaz kesmeyelim, galibiyetlere devam edelim ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Gaziantep FK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.