Ahmet Nur Çebi: Şampiyonluğu kovalayacağız, bu yarışta biz de varız

Beşiktaş yeni transferleriyle gövde gösterisi yaptı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de katıldığı imza töreninde 9 yeni transferle Vodafone Park'ta kameraların karşısına geçti. Bernard Mensah ise karantinada olduğu için etkinlikte yer almadı.

Beşiktaş dokuz yeni transferi için Vodafone Park'ta imza töreni düzenledi. Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Fabrice N'Sakala, Atakan Üner, Gökhan Töre, Vincent Aboubakar, Josef de Souza ve Welinton'un yer aldığı törende bir diğer yeni transfer Bernard Mensah, koronavirüs karantinasında olduğu için katılmadı. Ganalı orta saha oyuncusu, söz sırası kendine geldiği video konferans yoluyla konuştu.

TRANSFER YAPAMADIĞIMIZI SÖYLEDİLER

"Pandemi dönemi ve limitlere rağmen yapmış olduğumuz transferlerle huzurlarındayız. Kendilerinden beklentilerimizi karşılayacaklarından şüphemiz yok. Şampiyonluğu kovalayacağız, başarılı bir sezon geçireceğiz" sözleriyle konuşmasına başlayan kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi, şunları söyledi:

"Beşiktaş için algı yaptılar ve transfer yapamadığımızı söylediler. Bu yüzden tüm transferlerimizle karşınızdayız. Transfer yapamadığımız iddialarının doğru olmadığını bu şekilde gösterme ihtiyacı duyduk. Şampiyonluğu kovalayacağız, bu yarışta biz de varız."

GİDENLERDEN DAHA İYİLERİNİ ALDIK

"Gidenlerden daha iyi oyuncular aldık. Ayrıca 8 Milyon Euro tasarrufta bulunduk. Çoğu transferimizi tarifeli uçakla yaparak, Beşiktaş'ın her kuruşuna sahip çıktık.

Geçmiş yönetimlerden hesap sormak için gelmedik. Sadece yanlışların tespit edilmesi istendi. Fikret Orman'ın ihracı gibi konular mağdur yaratmak için senaryo. Gündemde böyle bir şey yok."

Hiçbir futbolcuya bonservis ödemedik. Sadece 200-300 bin euro kadar kiralama ücreti verdik. Kendimizi başarılı görüyoruz ve takımımızın iyi olduğunu düşünüyoruz. Transferleri ortak kararla yaptık. Sadece bir santrfor alamadık. Onu da Ocak ayında tamamlayacağız. Beşiktaş için en iyisini yaptık."

Ahmet Nur Çebi: Şampiyonluğu kovalayacağız, bu yarışta biz de varız

SANGARE AÇIKLAMASI

"Antalyaspor başkanının açıklamaları doğru değil, eksik. Biz Sangare denilen futbolcuyu istedik. Başkanın sunduğu rakamlar gerçek dışıydı ve biz de geri çekildik.

Kadro dışı kararlarını teknik heyetin raporu doğrultusunda aldık. Douglas bir yıldır sakat, PAOK maçında da iyi olmasına rağmen oynamadı. Isimat Mirin'den faydalanamayacağımızı düşündük. Jeremain Lens de istekleri karşılayamadı. Kevin N'Koudou'nun sakatlığı atlatacağını düşündüğümüz için takımda tuttuk. Tyler Boyd, Ocak'ta yeniden kadroya dahil olacak.

Dorukhan Toköz, Beşiktaş'ta top oynamak istiyorsa sözleşme imzalayacaktır. Oynamak istemiyorsa da Allah yolunu açık etsin.

Sergen Yalçın, bizim için kıymetlidir. Ne zaman isterse sözleşmesini uzatırız. Şu anda şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Sözleşme sorun değil. Hocanın onaylamadığı kimseyi almadık. Sergen Yalçın'a bir daha ki sefer sorarsanız, size gerekli cevapları verecektir."

ABDULLAH AVCI KONUSU

"Abdullah Avcı'ya ayrıldığı günden beri ödeme yapmadık. Kendisiyle anlaşma yapmaya çalışıyoruz. Araya hatırlı insanlar girdi. Avukatının açıklaması manidardır, ne demek istediğini anlamadım. Avukatlar ekonomilerine çok düşkündür, onları muhatap almam. Abdullah Avcı haklarından vazgeçtiğini söylerse kendisine saygı ve sevgililerimizi iletiriz."

Ahmet Nur Çebi: Şampiyonluğu kovalayacağız, bu yarışta biz de varız ile ilgili etiketler Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Sergen Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.