Ahmet Nur Çebi 3 yıldızın son durumunu açıkladı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kiralık olarak forma giyen Rosier'in takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili son sözün Sporting Lisbon'un teknik direktöründe olduğunu belirterek, Ghezzal ve Montero ile ilgili ise görüşmelerin sürdüğünün altını çizdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takıma kiralık olarak katılan Rosier, Ghezzal ve Montero'nun geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı. 3 oyuncunun takımda kalması istediklerini belirten Çebi, Rosier konusunda son sözün Sporting Lisbon'un teknik direktöründe olduğunu söyledi.

 


Milliyet gazetesi yazarı Bilal Meşe'ye açıklamalar yapan Çebi şunları söyledi:

“Rosier konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rakamsal bir sıkıntı yok, daha tam olarak o aşamaya gelmedik. Tabii ki kadroda kalmasını istiyoruz. Ancak top tamamen Sporting Lizbon’un hocasında. O geri mi çağıracak, yoksa burada kalmasını mı isteyecek, bilemiyoruz. Hocanın kararı Rosier konusuna açıklık getirecek. Ghezzal ve Montero’yu da takımımızda tutmak istiyoruz. Yönetim olarak görüşmelerimizi sürdürüyoruz.”

 

“ATİBA ÖRNEK, SOUZA MÜTHİŞ”

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Atiba Hutchinson ve orta sahaya büyük güç katan Josef de Souza’dan övgüyle söz eden Başkan Çebi, iki oyuncudan da çok memnun olduklarını aktardı. Çebi, “Atiba çok iyi bir profesyonel. Bu anlamda örnek bir oyuncudur. Souza da müthiş oynuyor, takıma olan bağı inanılmaz seviyede” ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi 3 yıldızın son durumunu açıkladı ile ilgili etiketler Ahmet Nur Çebi Beşiktaş rosier Montero ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.