Ahmet Nesin: Hava darbe kokuyor

24 Haziran seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ünlü yazar Aziz Nesin'in, yurt dışında yaşayan oğlu Ahmet Nesin skandal bir mesaj paylaştı.

Türkiye Pazar günü 13'üncü cumhurbaşkanı ve 27'nci dönem milletvekillerini seçmek için sandık başına gitti.

Seçimlerin resmi olmayan sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 52,5'ini alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Erdoğan böylece Türkiye'nin bu seçimlerle geçtiği 'cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin' ilk lideri oldu.

ALÇAK DARBE MESAJI

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ünlü yazar Aziz Nesin'in yurt dışında yaşayan oğlu Ahmet Nesin skandal bir mesaj paylaştı.

Ahmet Nesin: Hava darbe kokuyor

PKK sempatizanı olduğu bilinen ve örgütün medya organlarında yazar olarak görev alan Nesin, Erdoğan'ın seçimden zaferle çıkamasının ardından sosyal medya hesabından 'Hava darbe kokuyor' paylaşımında bulundu.

Ahmet Nesin'in bu paylaşımı büyük tepki toplarken, kısa süre sonra yeni bir mesaj paylaşan Nesin, "12 Eylül darbesi öncesi Deniz Baykal'ın Istanbul Il kongresinde yaptığını Muharrem İnce yaptı ve liderliğini ilan etti" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nesin: Hava darbe kokuyor ile ilgili etiketler seçim ahmet nesin 24 haziran
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.