Ahmet Latif Karadeniz kimdir? Eynesil Belediyesi hangi partide?

Giresun’un Eynesil ilçesinde yaşanan olayda Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz’in yanında adamlar tarafından darp edildiğini iddia eden Ülfet Dikici, şikayette bulundu. Vatandaşlar ise Ahmet Latif Karadeniz kimdir, Eynesil Belediyesi hangi partide sorusuna yanıt aradı.

Giresun’un Eynesil ilçesinde parkın bakımsız olduğundan şikayet etmeleri sonrasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine parka gelen Belediye Başkanının yanındakiler tarafından oğlu, geliniyle beraber darp edildiğini söyleyen Ülfet Dikici, yüzü ve gözleri şişmiş mor bir şekilde şikayette bulundu.

CHP'li Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ise kadına kimsenin vurmadığını arbede sırasında düşmüş, bir yerlere çarpmış olabileceğini iddia etti. Darp edilen kadın ise açıklamasında, "Beni bu hale getirenler mutlaka cezalarını çekmelidir. Bu kadar vicdansızlık olur mu? Eşinin, çocuklarının yanında oğlumu darp edip beni de bu hale getirdiler" ifadelerini kullandı.

Ahmet Latif Karadeniz kimdir? Eynesil Belediyesi hangi partide?

Ülfet Dikici açıklamasının devamında, “Bütün bu yaşananlara belediye başkanı da şahit oldu. Ekiplerini toplayıp götürmedi. Beni nasıl bu hale getirdilerse cezalarını çekmelerini istiyorum. Bu kadar vicdansızlık olur mu?” dedi.

CHP’li Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz ise “Belediye Başkanlığı makamında bulunduğum esnada telefonla yüksek sesle konuşulduğunu duydum. Bunun üzerine görevli arkadaşa neler olduğunu sorduğumda bana bir vatandaşın şikayeti olduğunu ama sinkaflı küfürlerle konuştuğunu dile getirdi. Vatandaşla konuştuğum esnada park içerisindeki işletmenin sahibi ile tartışmaya başladılar ve darp edildi iddiasında bulunan kadının oğlu işletme sahibine saldırdı. Bunun üzerine arbede çıktı.” şeklinde yorumda bulundu.

Ahmet Latif Karadeniz kimdir? Eynesil Belediyesi hangi partide? ile ilgili etiketler Giresun Eynesil CHP Ülfet Dikici Ahmet Latif Karadeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.