Ahmet Kural'ın hapsi isteniyor!

Şarkıcı sevgilisi Sıla Gençoğlu'na fiziki ve ruhsal şiddet uyguladığı iddia edilen oyuncu Ahmet Kural'a yeni bir dava açıldı.

"Karşılıklı itişme çıktı, kolunu tuttum" sözlerini televizyonda sarf eden oyuncu Ahmet Kural hakkında kasten yaralama ve bunu dile getirme suçundan dolayı yargılanması ve bu cezanın emsal nitelik taşıması için ikinci bir dava açıldı. Dava, şarkıcı Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir tarafından savcılığa dilekçe olarak sunuldu.

AHMET KURAL'IN SAVUNMASI;

 İŞTE SAVCILIĞA SUNULAN DİLEKÇE;

Şüpheli Kural'ın bir televizyon kanalının ana haber bültenine, hakikatten uzak, gerçek dışı, suçtan kurtulmaya yönelik beyanlarda bulunduğu aktarıldı. Şüpheli Kural'ın, "Aramızda karşılıklı itişme çıktı. Bu esnada kolunu tuttum." yönündeki açıklamalarının dosyadaki mevcut fotoğraflar, darp raporu ve diğer tüm belgelerle örtüşen, yaralama eylemenin kabulü niteliğinde olduğu belirtildi. Zira şüpheli Ahmet Kural, uyguladığı şiddet inkar edilemez boyutta olduğu için eylemini basitleştirme ve olağanlaştırma gayreti içerisinde suçtan kurtulmaya yönelik beyanlarda bulunmuş, bahse konu beyanlarda dahi müvekkile fiili müdahalede bulunduğunu ikrar etmiştir."

3 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Ayrıca anayasaya göre 3 yıla yakın kasten yaralama ve tehdit ettiği için Ahmet Kural'ın hapis cezası ile yargılanması gerektiği beyan edildi.

ŞOFÖRÜN KORKUNÇ İFADESİ

Sıla'nın özel şoförünün ifadesi de ortaya çıktı. Mahmut Kapçak ifadesi;
"Beni aradığında sesi titriyordu, almaya gittiğimde üzerindeki kıyafetler dağılmış haldeydi. Aracı sürdüğüm sırada Ahmet Kural'ın kendisini dövdüğünü söyledi..."

 

Ahmet Kural'ın hapsi isteniyor! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.