Ahmet Kural yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Sıla Gençoğlu ile şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemelik olan Ahmet Kural, Kadıköy'de yeni sevgilisiyle görüntülendi. İkilinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Akif Yaman'ın özel haberine göre; şarkıcı Sıla Gençoğlu ile mahkemelik olan oyuncu Ahmet Kural, geçtiğimiz akşam Kadıköy'de yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Ahmet Kural yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Habertürk'ün karelerine yansıyan ikili, patlayan flaşlarla şoke oldu. Çift, muhabirlerin sorularına teşekkür edip hızlı adımlarla oradan uzaklaştı. İkilinin keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Ahmet Kural yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Resim : 2

SILA'DAN AŞK İTİRAFI

Hazer Amani ile aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla ise geçtiğimiz günlerde ilişkilerini itiraf ederek, "Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyorum. Güzel bir şey yaşıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Sıla ve Hazer Amani'nin aynı karede yer aldığı fotoğraf sosyal medyada paylaşılmıştı.

Ahmet Kural yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Resim : 3

Ahmet Kural yeni sevgilisiyle görüntülendi! - Resim : 4

Ahmet Kural yeni sevgilisiyle görüntülendi! ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Ahmet Kural
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.